Buat Backlink

Monday, September 30, 2013 6
Assalamualaikum... Entri kalini untuk Mama . Mama tanya kinah macam mana nak buat backlink. Pertama sekali tekan link ...

Bumbung Masjid di Terengganu Runtuh

Monday, September 30, 2013 8
Assalamualaikum... Lepas satu-satu bumbung runtuh, haritu bumbung di stadium runtuh, sekarang ni bumbung masjid pulak. Esok lusa entah ...

Sabar

Monday, September 30, 2013 3
Assalamualaikum...

Trafik Jatuh

Sunday, September 29, 2013 7
Assalamualaikum... Allahuakbar, trafik jatuhla pulak. Mana taknya dah dua hari tak berblogwalking sebab holiday akhirnya trafik Kinah j...

Ajal Bawah Treler Bapa

Sunday, September 29, 2013 9
Assalamualaikum... Sedih baca akhbar kosmo harini. Kanak-kanak lelaki dua tahun menemui ajal dalam keadaan menyayat hati selepas digili...

Cari Kerja Susah Sekarang

Sunday, September 29, 2013 8
Assalamualaikum... Sekarang nak dapat kerja memang susah. Mana taknya, sekali keluar daripada universiti bukannya sedikit tapi ramai, i...

Ciri Isteri Yang Dekat Dengan Syurga

Saturday, September 28, 2013 7
Assalamualaikum... 1. Seorang Isteri yang menyedari dan menerima dengan ikhlas bahwa laki-laki (suami) adalah pemimpin kaum wanita. 2...

CPUV Ke-2

Friday, September 27, 2013 6
Assalamualaikum... Alhamdulillah, dapat lagi cpuv ke dua. Kali ni daripada Talent Corp SFCF. Alhamdulillah rezeki selang sehari. Thank ...

Thank you Sally & Cik Itah

Friday, September 27, 2013 5
Assalamualaikum.. Selalu beborak dengan miss Sally   dan cik Itah  kitee ni. Godek punya godek rupa-rupanya diorang berdua pun listkan ...

Cuba Teka

Thursday, September 26, 2013 6
Assalamualaikum... Cuba teka Kinah yang mana satu huhu

Pergi Pulau Pinang

Thursday, September 26, 2013 9
Assalamualaikum... Pulau Pinang??? Ha itu adalah destinasi yang akan Kinah pergi pada esok hari. Tadi terima panggilan daripada kakak s...

Terima Kasih Nuffnang

Wednesday, September 25, 2013 9
Assalamualaikum Teruja sangat ni bila cek dekat akaun nuffnang ada satu cpuv melekat. Alhamdulillah, selepas maintain trafik dengan cub...

Terima Kasik Kak Lieya

Wednesday, September 25, 2013 4
Assalamualaikum Punyala tak perasan, Kak Lieya  pun senaraikan blog ni dalam bloglist dia. Alhamdulillah sekali lagi blog picisan ni dip...

Terima Kasih Mama

Wednesday, September 25, 2013 3
Assalamualaikum Post kali ni, nak ucapkan ribuan terima kasih pada Mama As Blog  sebab telah menyenaraikan Love is Simple ni ke dalam b...

Pengikat Kasih Suami

Tuesday, September 24, 2013 8
Assalamualaikum... Ha baca tajuk macam gempak tapi takla gempak sangat pun. Baca di atas tu, orang perempuan sungguhpun tak pandai ...

Berwajah Baru

Tuesday, September 24, 2013 5
Assalamualaikum... Blog ni baru je cat, template yang lama tu nampak agak serabut dengan widget dan sebagainya tambah dengan line inter...

Pelatih PLKN Mati Dalam Bilik Mandi

Tuesday, September 24, 2013 1
Assalamualaikum... Seorang pelatih PLKN ditemui mati di bilik mandi kem PLKN Pinggiran Pelangi. Muhammad Suhaimi Norhamidi, 18 ditemui d...

Fouziah Gous Sah Bergelar Isteri

Sunday, September 22, 2013 3
Assalamualaikum... Dengan hanya sekali lafaz akad, pelakon Fouziah Gous sah bergelar isteri kepada seorang ahli perniagaan Md. Zhafran ...

Cubaan Seludup Abu Chin Peng

Saturday, September 21, 2013 5
Assalamualaikum... Terdapat desas-desus mengatakan bahawa abu mayat bekas pemimpin Parti Komunis Malaya (PKM) iaitu Chin Peng dirancang...

Entah Ape-ape La

Friday, September 20, 2013 8
Assalamualaikum..... Lalalallalalalallalala sang keldai tengah menyanyi lagu tiga kupang.    (Masa muda dan bila dah berusia) ...

Vektor Grafik Dah Siap

Friday, September 20, 2013 9
Assalamualaikum... Ingat lagi tak Kinah pernah post Kinah menang segmen vektor, ha inilah vektor yang kinah dapat Amacam? Kasi ...

Nasi Goreng Je

Friday, September 20, 2013 10
Assalamualaikum... Dah sarapan? Kinah sudah dah ^_^. Selalunya ayah belikan kuih-muih ataupun nasi lemak. Tapi hari ni ayah tak beli pun...

Kadar Minimum Saman AES RM 150

Thursday, September 19, 2013 7
Assalamualaikum... Kadar minimum saman Sistem Penguatkuasa Automatik (AES) dicadangkan RM 150 dan cadangan itu akan dibawa ke Kabinet u...