Perhatian!!!!!

Thursday, November 28, 2013 33
Assalamualaikum semua... Haaa diminta kepada semua untuk meninggalkan url blog anda, ada benda yang kinah nak buat dengan url blog and...

Mereka yang Tinggalkan Link

Wednesday, November 27, 2013 9
Assalamualaikum semua, ingat lagi kinah suruh tinggalkan link. Haa ini antara mereka yang tinggalkan link. http://hajarashikin.blogspo...

Bahaya Membunuh Lipas

Wednesday, November 27, 2013 2
Apabila anda melihat binatang lipas di rumah, jangan anda memukulnya sampai mati kerana isi perut lipas sangat bahaya. Dalam perut L...

Macam-Macam Hal Masa Amik Jubah Konvo

Monday, November 25, 2013 6
Assalamualaikum semua, sunyi je blog ni dah beberapa hari tak update, malam tadi baru je sampai umah lepas berkampung di UUM nak ambik jub...

Ada Orang Nak Sponsor La

Thursday, November 21, 2013 4
Assalamualaikum semua, ingat lagi tak aritu kinah ada post nak url blog kan, kinah ada update haritu nak buat ape dengan url tu. Sebenarny...

Jawapan Pertanyaan & CPUV Ke 13

Thursday, November 21, 2013 8
Assalamualaikum semua, tentu ramai tertanya apa kinah nak buat dengan url blog korang hehehehe, Nak bagi hadiah tak mampu lagi, kinah nak ...

Nuffnang Dah Rm0.00

Wednesday, November 20, 2013 10
Assalamualaikum semua. Alamak mana pergi duit kinah?? Huhuhu sebenarnya tak kemana pun. Kinah dah tekan cash out dah. First time c...

Masalah Datang Lagi

Tuesday, November 19, 2013 4
Assalamualaikum semua, aduhaila ni bukan masalah duit tapi masalah dengan si Pinky Dell ni. Tak tahula kenapa tiba-tiba je meragam. Mulany...

Tutorial Tudung Ombak Rindu

Tuesday, November 19, 2013 5
Assalamualaikum semua, kali ni kinah nak share tutorial tudung ombak rindu. Pernah dengar tak, ala Tasha Manshahar pakai dalam video klip ...

Misteri Villa Nabila

Monday, November 18, 2013 4
Assalamualaikum, sana sini orang duk kecoh akan hal misteri kehilangan kanak-kanak di Villa Nabila. Kinah sebenarnya tak tahu cerita yang ...

Semakin Ketandusan Idea

Monday, November 18, 2013 1
Assalamualaikum semua, ketandusan idea? Memang pun dah tak tahu nak tulis apa kat blog kesayangan beta ni hihihi, oh ye, alhamdulillah kin...

Petua Mengubati Resdung

Saturday, November 16, 2013 4
Assalamualaikemu semua, tadi masa jalan-jalan dekat Facebook terjumpa satu petua untuk mengubati resdung. Sama ada boleh pakai atau tak tu...

5A UPSR Dapat Mini Cooper

Saturday, November 16, 2013 6
Waa untung adik tu, dapat 5A dalam UPSR dapat sebiji mini cooper. Fuhh memang dasyat adik ni akak yang ada lesen kereta pun tak mapu lagi ...

Jana Pendapatan Dengan 8 Share

Saturday, November 16, 2013 0
Kali ni, kinah nak cerita sikit mengenai 8 Share, apa tu 8 Share? 8 Share ni lebih kurang macam Churp-churp dan Nuffnang, kalau nuffna...

Sampah Makin Berkurangan

Saturday, November 16, 2013 11
Assalamualaikum semua, tahu apa maksud sampah makin berkurangan? Hmm mesti ada yang tengah fikir sampah apa kan. Kalau masij ingat lag...

Mana Mama As Menghilang??

Thursday, November 14, 2013 12
Assalamualaikum semua, perasan tak mama dah lama tak update entry. Perasan kannnn, Kalau tak silap kinah dah dua minggu mama menyepi. Kem...

CPUV KE 12

Thursday, November 14, 2013 4
Assalamualaikum semua, alhamdulillah hari ni dapat CPUV yang pertama untuk bulan November. Ingatkan dah tak dapat CPUV ni sebab trafik kin...

CBOX Pulak!!!!!!

Wednesday, November 13, 2013 11
Geram punya pasal ni, bukak webpage shout problem, last kinah pakai balik Cbox.  Tapi kali ni CBOX kinah dah bersih dan bebas dari...

Hadiah GA Dah Sampai

Wednesday, November 13, 2013 5
Alhamdulillah, rezeki bulan November, syukur Sudah sampai, tshirt dari Tshirt Mudah by Terengganu dan jam pulak hadiah misteri dari...

Shoutbox Meragam

Wednesday, November 13, 2013 18
Assalamualaikum semua, shoutbox meragam??? Iye ini memang terjadi ye. Rasanya dah berapa kali dah kotak jerit kinah jadi macam ni.  ...

Kenangan Zaman Sekolah Menengah

Tuesday, November 12, 2013 13
Assalamualaikum, kat bawah ni gambar kenangan masa zaman sekolah menengah dulu. Alahai kinah keringnya ko masa tu hahaha. Kenangan b...

Hadiah Dari Reddelima Selamat Sampai

Tuesday, November 12, 2013 4
Assalamualaikum semua, alhamdulillah, akhirnya hadiah dari Reddelima sampai juga akhirnya. Terima kasih kepada penganjur dan sponsor yang ...

Shopping Online Punya Pasal

Tuesday, November 12, 2013 15
Assalamualaikum semua, dekat sini siapa yang suka sangat shopping online?? Hmm kinah pun pernah jugakla shopping online ni. Terdapat k...