Simple NY Giveaway By Iezwa Razk

Tuesday, December 31, 2013 3
Assalamualaikum (Klik Banner Untuk Join) Senarai Hadiah :- 3x Pashmina , 3x Tudung Bawal dan 2x Topup RM 5 JOM MERIAHKAN GIVEAWAY NI...

2013 End Giveaway

Monday, December 30, 2013 9
Assalamualaikum ... 2013 End Giveaway by Queen Typo dengan anjuran pihak sponsor dari Nif Collection   Colourfull Shop...

Monday Wordless

Monday, December 30, 2013 5
Tak sampai dua minggu je lagi ^_^ Semoga dipermudahkan segala urusan

Pernah Rasa Kecewa

Sunday, December 29, 2013 6
Assalamualaikum semua, rasa kecewa? Kecewa kerana putus cinta? Kecewa kerana perancangan tak menjadi? Kecewa tak dapat kerja yang dihajati...

Kalau Penyu Boleh Bercakap

Saturday, December 28, 2013 3
Cantiknya ciptaan Allah SW.T. Lihatlah penyu ni bergerak dengan bebas, tapi sedarkah kita semua bahawasanya spesies penyu sekarang ni ...

Goodbye 2013, Welcome 2014

Saturday, December 28, 2013 5
Assalamualaikum semua, lagi beberapa hari saja lagi kita akan masuk ke tahun baru 2014. Pejam celik pejam celik dah nak hujung tahun. ...

4 Petanda Anda Good Money Habit

Wednesday, December 25, 2013 7
Assalamualaikum semua.... Kali ni kinah nak share sikit sama ada korang ni Good Money Habit ataupun tidak. Suka Mencatat Indiv...

Keywords Nuffnang Hari Ini

Tuesday, December 24, 2013 4
Assalamualaikum semua, ingat lagi entri kinah semalam? Ha kali ni entri kinah mengenai keywords di Nuffnang. Hmm apa pendapat korang s...

Dapat CPUV Lagi La

Monday, December 23, 2013 14
Assalamualaikum semua, rasanya agak lama jugak kinah tak update ye. Semuanya kerana penyakit malas punya pasal. Sungguhpun kinah lama tak ...

Frozen Memang Best

Friday, December 20, 2013 14
Assalamualaikum semua, semalam kinah hang out dengan kakak sepupu ke AEON Station 18, saja kitorang jalan-jalan cuci mata kat situ. Selepa...

Simple Kpop Giveaway by NNabilahZ

Thursday, December 19, 2013 5
Assalamualaikum Klik banner untuk join Are you a VIP? Let's join this giveaway!  Giveaway ini dianjurkan oleh Nur Nabila...

Suka Jaga Tepi Kain Orang

Thursday, December 19, 2013 7
Assalamualaikum semua, agak lama kinah tak update blog, Mana taknya, keadaan internet tak mengizinkan. Hari ni kinah nak cerita sikit ...

Giveaway Peserta Bertuah

Sunday, December 15, 2013 2
KLIK BANNER UNTUK JOIN HADIAH: Pemenang akan menerima sehelai blouse gojes menawan ni. Mungkinkah anda pemenang bertuah t...

Nuffnang Kinah Jadi Non Gliterrati

Sunday, December 15, 2013 11
Sedih sangat bila status kinah dah bertukar, sedihnya tak dapat digambarkan bila tengok kat Nufffnang selalu warna kuning sekarang jadi co...

Menang GivEaway By Hanis Masturina

Thursday, December 12, 2013 12
Assalamualaikum semua, lama tak update sebab line internet dah sampai koutanya. Ni pun try and error je ni. Alhamdulilllah, hari ni rezeki...

Desas Desus Kenaikan Kadar Tol

Monday, December 09, 2013 6
Assalamualaikum semua, tadi kinah belek-belek akhbar kosmo. Ada desas-desus kenaikan kadar tol. Aduhai semua nak naik, tarif eletrik...

Dapat RM75 Dari Reddelima

Monday, December 09, 2013 24
Assalamualaikum semua, syukur sangat-sangat rasanya haritu pihak Reddelima contact kinah beritahu kinah sepatutnya tulis 3 artikel kemudia...

Promote Photographer (Yoplensor Yop)

Sunday, December 08, 2013 21
Assalamuaalaikum semua.... Kali ni kinah nak share pada semua beberapa gambar yang diambil oleh jurufoto iaitu Yoplensor Yop ni. Lagip...

Tutorial Guna Template Btemplates

Sunday, December 08, 2013 8
Assalamualaikum semua, korang semua dah tengokkan template kinah yang baru nikan, nampak lebih simple dan agak tersusun. Kinah ambil templ...

Review Blog: Aina Zairulnizam

Sunday, December 08, 2013 0
Assalamualaikum semua, kali ni kinah nak review blog Aina pulak. Nama Aina Zairulnizam diberi, beliau merupakan pelajar PMR tahun ni. semo...

Cemburu Sinonim Dengan Wanita

Sunday, December 08, 2013 6
Assalamualaikum semua, cemburu?? Siapa yang bergelar wanita mesti pernah merasa apa itu cemburu. Kalau tak cemburu tu, mungkin hatinya ker...

Follower Sudah 555

Sunday, December 08, 2013 12
Assalamualaikum semua, hmmm pejam celik pejam celik dah masuk bulan Disember kejap je masa berlalu. Hmm alhamdulillah hampir beberapa bu...

December Giveaway by Fatin Diana

Sunday, December 08, 2013 13
Klik banner untuk join. Senarai hadiah : Cash RM50 x 1, AuraWhite 400,000mg x 1, Jersey x 7, Peplum blouse x 3, Tshirt I ♥ Medan x 1...

Kenangan Masa Lalu

Saturday, December 07, 2013 6
Assalamualaikum, sapa pernah main patung kertas ni dulu? Kinah dulu banyak jugak koleksi, masa tu tengah gila main patung ni, tambah p...