Meletup Sana Sini

Friday, January 31, 2014 8
Assalamualaikum semua. Apa yang meletup? Apa lagi mercun la yang meletup. Dum dam dum dam dum dam sana sini. Perkara biasa pada mu...

Rahsia Jalan Suka Menunduk

Thursday, January 30, 2014 7
Siapa suka jalan menunduk? Cuba baca rahsia ni. Adakah betul seperti yang dinyatakan. Sekadar hiburan sahaja

Pencarian 50 Bloglist Mamaniza.com

Thursday, January 30, 2014 11
Assalamualaikum semua.. Mama membuka peluang anda untuk menempatkan blog anda dalam senarai bloglist mama. Semua yang sedia ada ...

Ariana Rose Episod 18 (Download)

Wednesday, January 29, 2014 0
Assalamualaikum semua. Terlepas episod semalam, jangan risau kinah ada link untuk korang semua download Ariana Rose: Episod 18...

CIUM KEMALUAN ISTERI TIDAK BAU SYURGA

Wednesday, January 29, 2014 7
Assalamualaikum semua... Sesuatu yang ingin saya kongsikan dengan semua Dan peringatan pada saya dan juga pada semua yang rajin mengha...

Rice Dispenser (Tupperware)

Thursday, January 23, 2014 2
Assalamualaikum  oleh kerana ada yang tanya pasal rice dispenser, kinah update kat bawah ni yer. Sekarang ni tengah promosi ...

Jom Cuci Mata Dengan Tupperware

Thursday, January 23, 2014 5
Assalamualaikum semua minat tak dengan produk tupperware ni? 1. 1111 1172 Purple Pitcher (1) 2.3 L RM54.50 2. 1111 0819 Purple ...

Kecik-Kecik Dah Pakai Spek Mata

Wednesday, January 22, 2014 5
Assalamaualaikum semua Comeikan baby ni, kecik-kecik dah pakai spek ,kali ni kinah lewat sikit nak update entri sebab nak beri...

Jom Join WhoHAA!.com

Sunday, January 19, 2014 1
Assalamualaikum semua. malam ni kinah tak da buat apa-apa, so malam ni kinah nak share sikit pasai satu laman web yang menawarkan hadiah p...

Alexa Waiting For You

Sunday, January 19, 2014 4
Assalamualaikum semua,  Orang sibuk tayang alexa diorang. Kinah pun nak tayang jugala. Tapi kinah punya tak segempak korang punya ...

Nuffnang Versus Komli

Sunday, January 19, 2014 4
Assalamualaikum semua... Lama rasanya tak online, post yang lepas-lepas tu kinah buat autopost. Pergi bercuti mana sempat nak update e...

Gambar Baby Comel

Wednesday, January 15, 2014 12
Assalamualaikum semua.. Kinah sukala tengok baby comel-comel ni. Geram tau... Comeinya dia tido Alolo  sweetnya dia ( baby g...

Beg Tangan Pilihan Anda

Tuesday, January 14, 2014 7
Assalamualaikum semua.... Arghhhhh rambangnya mata, kalau kinah kan kinah suka yang nombor 3. Bila hujan tak b...

7 Sunnah Rasulullah

Sunday, January 12, 2014 3
TAPI!!!! Adakah kita amalkan 7 Sunnah ini?? Sama-sama kita renungkan..

Kenapa Wanita Suka Berbelanja?

Saturday, January 11, 2014 4
Assalamualaikum, soalan ni mesti orang lelaki selalu tertanya, mengapa wanita suka berbelanja? Jawapan yang diberikan oleh Ustaz Azh...

Selamat Menunaikan Solat Jumaat

Friday, January 10, 2014 1
Assalamualaikum, Salam Jumaat. Selamat menunaikan solat Jumaat kepada kaum Adam  ^_^ Jangan jadi macam Amirudin dan kawannya...