Review SlimFast Diet

Monday, March 31, 2014 17
Assalamualaikum semua Minta maaf pada kak Mialiana sebab kinah lewat hantar review. Agak sibuk lately. Hari ni kinah nak kongsikan pe...

CONTEST BLOG - "BLOG PALING SMART"

Monday, March 31, 2014 3
Assalamualaikum semua saja je nak join contest ni untuk support blogger. Antara pengalaman edit blog ni saya terpaksa adjust balik...

Isteri Untuk Disewa

Saturday, March 29, 2014 3
Assalamualaikum semua. Lama kinah tak update blog. Kali ni kinah nak update pasai novel. Novel ni encik abang yang belikan. Tajuknya I...

Tanggung Kesalahan Orang Lain!!!

Monday, March 24, 2014 8
Assalamualaikum semua, salam Isnin. Semoga hari ini lebih baik dari semalam. Hari ni kinah terpanggil untuk berkongsi serba sedikit meng...

Slim Fast Diet Punya Pasall

Sunday, March 23, 2014 7
Assalamualaikum semua, ingat lagi kinah menang giveaway slimfast diet dekat blog Kak Mia. Aritu kinah ada minum satu sachet tau. Kesanny...

Alhamdulillah CPUV Ke 4 & 5

Thursday, March 20, 2014 9
Assalamualaikum semua.  Hari ni hari rest day kinah jadi rest la sungguh-sungguh dekat rumah. Sebenarnya bos suruh kinah kerja hari ...

Kinah Tangkap Sendiri Gambar Ni

Tuesday, March 18, 2014 8
Assalamualaikum semua, hmm sebenarnya kinah tak tahu nak update apa untuk hari ni. Kinah cuma nak share beberapa gambar yang kinah tangk...

CPUV Lagi

Saturday, March 15, 2014 5
Assalamualaikum semua, alhamdulillah rezeki tak putus-putus. Dapat CPUV lagi walaupun kinah dah jarang sangat update blog sejak bekerja ...

CPUV Lagi

Tuesday, March 11, 2014 4
Assalamualaikum semua, kinah rasa baru je update pasai CPUV ni. Alhamdulillah sekali lagi pihak Nuffnang bagi peluang pada kinah. Kirany...

Kehilangan Pesawat MH370

Saturday, March 08, 2014 4
Assalamualaikum semua, hari ini semua tajuk berita mengenai pesawat MH370 yang hilang tanpa dapat dikesan hingga kini. Kini semua pihak ...

Satu Hari Di Opis

Friday, March 07, 2014 2
Assalamualaikum semua.. Ni la keje kinah setiap hari kat office. Tengok fail kuning tu, bersusun kahkah Hari ni punya sale d...

Dapat CPUV

Friday, March 07, 2014 1
Assalamualaikum semua, Lama kinah tak update pasai CPUV. Sebabnya kinah dah lama tak dapat CPUV. Last masa bulan Januari haritu. Alh...

Bila Dah Bekerja

Monday, March 03, 2014 11
Assalamualaikum semuaa, Hari ni genap seminggu kinah kerja dekat Perak Transit. Agak mencabar juga kerja kat sini. Orang ingat kerja k...

Mana Satu Pilihan Anda?

Sunday, March 02, 2014 3
Assalamualaikum, agak lama juga kinah tak berblog kan. Da  bersawang blog ni. Hari ni kinah nak buat anda semua berfikir dan beri pendapat...