Pampers Whoopee Ok Tak? Kasi Review Sikit

Wednesday, September 16, 2015
Assalamualaikum semua...

Lama kinah tak update blog ni.. 
Dah bersawang nampaknya..
Bukan ape malas beno nak update blog ni

Sekarang ni kinah dah masuk trimester ketiga..    
So barang- barang keperluan baby dah beli sikit-sikit. Antaranya pampers, semalam suami ajak terjah Tesco yang sekangkang kera dari rumah kitorg ni.. Duk belek-belek rak pampers terjumpa la pampers whoopee (betul ke ejaannye?)

(Ehsan dari Google)

Bila dibelek-belek harganya bolehla tahan berbanding dengan jenama lain.. Nak beli yang mahal idakle mampu. Ni untuk sementara je.. Pada mommies kat luar sana siapa yang pernah guna whoopie ni kasi komen sikit.. Aritu baru je request sample nak tunggu sampai depan rumah lambat lagi dapatnya.. Kinah dah rembat whoopee ni.. 
Pampers Whoopee Ok Tak? Kasi Review Sikit Pampers Whoopee Ok Tak? Kasi Review Sikit Reviewed by Kin Naz on Wednesday, September 16, 2015 Rating: 5

Salam Ramadhan

Tuesday, June 23, 2015
Assalamualaikum semua...
Masih belum terlambat untuk kinah ucapkan selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak..
Semoga dapat mempertingkatkan lagi ibadah kita pada bulan yang mulia ini.
Salam Ramadhan Salam Ramadhan Reviewed by Kin Naz on Tuesday, June 23, 2015 Rating: 5

Singgah Sini

Sunday, June 14, 2015
Assalamualaikum semua..
Agak lama juga la kinah tak update blog ni..
Dah setahun rasanya blog ni bersawang..
Status kinah pun dah berubah dari status bujang menjadi isteri orang. In sha Allah tak lama lagi nak jadi mak orang..
Setakat tu je pengenalan buat masa ni ye..


P/s: Salam takziah kepada mereka yang dilanda musibah gempa bumi di Sabah. 
Singgah Sini Singgah Sini Reviewed by Kin Naz on Sunday, June 14, 2015 Rating: 5
Powered by Blogger.