Kasut Pertamaku

Thursday, September 29, 2016 6
Assalamualaikum semua. Kali ni kinah nak story sikit pasai kasut. Ni kasut kinah ke??? Ehh bukanla kasut kinah ni. Ni kasut anak dara ...

Daging Masak Merah

Wednesday, September 28, 2016 10
Assalamualaikum semua. Apa khabar? Kali ni kinah nak share satu resepi iaitu daging masak merah. Selalu daging buat kari, masak kicap, gor...

Nasi Lemak Tanglin

Tuesday, September 27, 2016 4
Assalamualaikum. Semalam kami sekeluarga berkesempatan untuk bersarapan di satu tempat yang boleh dikatakan agak popular kat Kuala Lumpur ...

Krim Herbal Tropika

Sunday, September 25, 2016 0
Assalamualaikum semua. Kali ni kinah nak bercerita mengenai satu produk khusus untuk bayi. Entri yang kinah buat ni tak berbayar pun, ...

Hormati Kejiranan Anda

Sunday, September 25, 2016 0
Assalamualaikum semua. Selamat berhujung minggu kepada semua. Bila hujung minggu mesti ada majlis perkahwinan. Kinah pun ada terima jemput...

FIRST GIVEAWAY BY GOMOSHOP96

Saturday, September 24, 2016 7
Assalamualaikum. Kinah join giveaway ni. Tamat pada 25 September 2016. Masih sempat lagi pada yang nak join. Syaratnya mudah sah...

Khasiat Air Lemuju

Saturday, September 24, 2016 14
Assalamualaikum semua. Pernah dengar air lemuju? Kinah tau air lemuju ni daripada suami dan ibu mertua. Pada mulanya ragu-ragu juga nak mi...

Jalan-jalan Cari Makan

Friday, September 23, 2016 2
Assalamualaikum semua kali ni kinah nak bercerita sikit mengenai minuman dan makanan yang pernah menjadi viral satu ketika dulu. Masa tu k...

Hilangkan Kesan Kuning Pada Baju

Thursday, September 22, 2016 7
Assalamualaikum semua. Buntu? Tak tahu macam mana cara nak hilangkan kesan kuning pada baju akibat pemakaian deodaran. Bau badan tak ...

Beauty Box Giveaway by SallySamsaiman

Wednesday, September 21, 2016 16
Assalamualaikum semua. Kali ni kinah nak join giveaway daripada cik sally kite ni ha. Kinah dah lama dah follow blog cik sally kira-kira d...

Sarapan Pilihan Utama Rakyat Malaysia

Wednesday, September 21, 2016 2
Assalamualaikum semua. Apa khabar hari ni? Kinah sekarang ni selalu update waktu malam sebab siang kinah menguruskan rumahtangga. Ok kita ...

Sabun Top Pilihan Hati

Tuesday, September 20, 2016 2
Assalamualaikum semua. Kali ni kinah nak bercerita mengenai sabun pencuci pula. Setelah berbagai jenama kinah cuba sabun top berwarna pink...

Sedapnya Biskut Lutut

Tuesday, September 20, 2016 2
Assalamualaikum semua. Pernah dengar biskut lutut? Sekarang ni nak dapatkan biskut lutut cukup punya payah sebab hanya kedai yang tertentu...

Mee Racun 3G

Sunday, September 18, 2016 11
Assalamualaikum semua, sebenarnya tak tahu apa nak dituliskan di blog kesayangan ni. Bila tanya pendapat suami apa yang nak dikarangkan, ...

Percutian Ke Johor Bharu

Saturday, September 17, 2016 0
Assalamualaikum semua. Awal bulan aritu kami sekeluarga ke Pontian Kecil di Johor Bharu bagi menghadiri majlis perkahwinan sepupu suami. K...

Bobita Baby Carrier

Friday, September 16, 2016 2
Assalamualaikum semua. Pernah dengar jenama Bobita. Apa Bobita tu? Bobita tu sebenarnya adalah satu jenama baby carrier di Malaysia ni. ...

Belajar menggunakan Flash Card

Thursday, September 15, 2016 0
Assalamualaikum semua. Nampaknya setahun sekali je kinah update blog ni. Teruk sungguh ye. Biarlah ini blog saya suka hatila bila mau upda...