Lara Cinta Ameena

Wednesday, November 30, 2016 1
Drama Lara Ameena merupakan drama arahan Shuhaimi Lua dan diterbitkan oleh Tanah Beris Film Production Sdn Bhd. Antara pelakon yang ...

Alas Kaki Guna Al-Quran

Wednesday, November 30, 2016 4
Kecoh di facebook apabila ada seseorang memuatnaik gambar alas kaki di rumahnya yang telah koyak. Bila diperhatikan terdapat ayat Al-Quran...

Senarai Bloglist Bulan Disember Kinah

Tuesday, November 29, 2016 5
Masih ingat lagi kinah mintak tinggalkan URL aritu di petak komen? Siapa masih ingat ok lah kinah nak umumkan bahawasanya semua URL tu aka...

7 Makanan yang Menaikkan Lemak

Tuesday, November 29, 2016 6
Di Malaysia ni boleh dikatakan syurga makanan. Semuanya sedap-sedap. Namun begitu kebanyakan makanan yang selalu kita makan sebena...

Nak URL Blog

Tuesday, November 29, 2016 10
Lagi beberapa hari sahaja lagi kita semua akan melangkah ke bulan baru. Di sebabkan itu, kinah nak minta jasa baik korang semua untu...

Semak Keputusan Peperiksaan Online PTD

Monday, November 28, 2016 2
Sudah semak keputusan peperiksaan online bagi Pegawai Tadbir dan Diplomatik M41? Dah boleh semak pada hari ni. Pada yang belum semak boleh...

Penangan Gegar Vaganza

Monday, November 28, 2016 0
Baru update mengenai siapa yang tersingkir pada konsert separuh akhir pageview terus mencanak naik. Selalunya nak lepas seratus UV pun tak...

Jangan Halang Anak- anak Menconteng

Saturday, November 26, 2016 4
Anak-anak semakin membesar jadi pelbagai karenah yang perlu ditempuhi oleh ibu bapa. Antaranya menconteng. Dinding-dinding rumah penuh den...

Aji Mentarang Bakar The Best!!!

Friday, November 25, 2016 4
Agak lama tak update kerana mood swing sikit. Tengah mood baik ni kinah nak bercerita sikit mengenai tempat makan paling best di Sekinchan...

Tanda-tanda Sudah Hamil

Sunday, November 20, 2016 3
Bagi pasangan yang baru mendirikan rumah tangga pastinya mengimpikan kehadiran cahaya mata sebagai penyeri dalam keluarga. Oleh kerana itu...

7 Resepi Menu Untuk Kurus

Sunday, November 20, 2016 2
Berat badan semakin naik macam di pam-pam. Banyak baju dah tak muat. Nak cuba produk pelangsingan memerlukan kos yang tinggi. Usah gusar d...

10 Pekerjaan yang Berisiko Tinggi

Saturday, November 19, 2016 4
Bagi meneruskan kelangsungan hidup, kita kena kerja. Kerja yang bagaimana? Terpulang kepada masing-masing. Kita sendiri yang menentukan ha...