Sila Tinggalkan Link Anda

Tuesday, February 28, 2017 18
Pengumuman kepada semua blogger di luar sana. Kinah nak mencari bloglist bagi bulan Mac nanti. Dah tak lama dah nak masuk bulan baru. ...

Japanese Village Di Bukit Tinggi

Sunday, February 26, 2017 6
Entri kali ni bersambung dengan sehari di Colmar Tropicale di Bukit Tinggi. Pada mereka yang dari Colmar Tropicale disediakan truck untuk ...

Terima Sampel Susu Nankid

Friday, February 24, 2017 1
Lepas solat zohor tadi terdengar orang ketuk pintu. Dalam hati siapa pulak ni. Mula-mula tak nak bukak sebab takut salesman datang. Makin ...

Senarai Link yang Ditinggalkan

Friday, February 24, 2017 3
Di bawah ni kinah senaraikan mereka yang tinggalkan link di komen. Jika tak ramai yang tinggalkan kinah masukkan je semua nanti. Kalau tak...

Panas Betul Hari Ni

Thursday, February 23, 2017 0
Fuhh panas betul hari ni. Membahang rasanya. Mungkin panas nak hujan kot. Tadi pergi ke rumah mak mentua bagi Thahirah main dengan adi...

GIVEAWAY #1 BY AISYAH

Thursday, February 23, 2017 1
Malam ni adalah untuk join giveaway. Syaratnya sangat mudah.  Bagi menjawab soalan kenapa saya nak menjadi peserta bertuah sebabny...

Giveaway Pre-Loved Buku 2017

Thursday, February 23, 2017 2
Kali ni kinah nak join satu giveaway pada kinah sangat menarik. Sebab apa? Sebabnya hadiahnya pre-loved buku. Jika ditakdirkan kinah d...

Terima Sampel Anlene

Wednesday, February 22, 2017 6
Semalam terima sepucuk surat daripada Anlene. Yeayy dapat sample susu Anlene yang baru. Ala yang iklan Shiela Majid menari tu. Masih i...

Sepahnya Rumah !!!

Wednesday, February 22, 2017 2
Fuhh bila ada budak kecik dalam rumah jangan mimpi la rumah tu nak cantik dan teratur. Sebabnya kita ada pembantu rumah tak berbay...

Cermin Mata Baru Nampaknya

Wednesday, February 22, 2017 0
Kali ni topik cermin mata. Nampaknya dah tiba masa cermin mata kinah kena tukar. Tukar disebabkan kanta dah retak dan bingkainya dah t...

Tepung Goreng Cap Bestari Best Ke?

Wednesday, February 22, 2017 1
Gambar ni dipinjam daripada Google Nak tanya pada pembaca semua ni. Pernah dengar tak tepung goreng ranggup serbaguna cap Bestari? S...

Plaster Berubat Neobun Memang Best

Wednesday, February 22, 2017 0
Aduh sakitnya pinggang, lengan dan belakang. Sapu minyak adala ok sekejap kemudian sakit balik. Sakit-sakit ni dah lama dah selepas bersal...

BRIM Sudah Masuk

Wednesday, February 22, 2017 1
Dengarnya ada yang dah terima BRIM. Alhamdulillah, syukur atas rezeki yang diberikan kepada kita. Semoga pemberian BRIM ni dapat mem...

Baby Carrier Tradisional

Thursday, February 09, 2017 6
Rasanya kalau guna cara ni anak kita boleh diam je kot. Jadi mak-mak bolehla kot buat keje dengan tenang hehe. Jimat belanja tak payah bel...

DIY- Bekas Bunga Hiasan

Thursday, February 09, 2017 2
Hari ni bersiaran lewat sikit. Mencari idea yang hilang. Akhirnya baru teringat hari tu ada download gambar untuk hiasan bunga rasanya ses...

Meroyan Tu Serius Ke

Wednesday, February 08, 2017 3
Dah tengah malam, anak dara dah mimpi ke mana. Kita je tak pejam lagi. Nak update entri tak tau nak update apa. Tepu sungguh otak ni ha. M...