Kerana Ayam Goreng Mcdonalds

Thursday, March 30, 2017 11
Terpengaruh dengan iklan akhirnya malam tadi dapat juga merasa ayam goreng Mcdonalds. Kitorang cuma drive thru je malas nak beratur ramai-...

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Wednesday, March 29, 2017 6
Sebut je Lazada semua orang tahu. Baru-baru ni Lazada mengadakan Lazada Birthday Sale sempena anniversarry ke lima. Harganya semuanya tak ...

Bulan Rejab Dah Sampai

Wednesday, March 29, 2017 6
Pejam celik dah bulan Rejab. Lagi 59 hari lagi bulan Ramadhan. Cepat je masa berlalu. Semoga kita semua sempat menempuhi bulan Ramadha...

Wan Peah Episod Akhir Malam Ni

Wednesday, March 29, 2017 2
Malam ni malam terakhir Misteri Wan Peah weh. Lepasni takde dah Wan Peah. Aishh sejak tak sihat ni selalu benor tido awal. Tak sempat nak ...

Tips Bercuti Bersama Traveloka

Saturday, March 25, 2017 1
Bercuti adalah aktiviti yang menyeronokkan kerana dapat berehat setelah bertungkus lumus memenuhi tuntutan kerja. Namun begitu, kita me...

Cuci Mata di Tudung2U.com

Thursday, March 23, 2017 2
Tudung bawal Pucci sekarang ni dah menjadi trend. Tak kirala yang muda mahupun yang dah berusia. Bawal Pucci ni menjadi pilihan sebab muda...

Melayan Misteri Wan Peah

Monday, March 20, 2017 1
Setiap malam Isnin sehingga Rabu Misteri Wan Peah sentiasa menghantui kita. Dari episod pertama lagi kinah melayan. Lawak betul tambah d...

Bila Sakit Tekak Menjengah

Sunday, March 19, 2017 2
Bila cuaca tak menentu kejap panas kejap hujan mulalah kesihatan terganggu. Tiba-tiba je tekak ni rasa perit nak menelan cukupla punya pay...

Kinokuniya~ Sad Girls by Lang Leav

Saturday, March 18, 2017 1
Kepada ulat buku tegar diluar sana ada buku yang akan dikeluarkan tidak lama lagi. Sekarang ni pihak Kinokuniya tengah buat pre-order ...

CPUV~Pharmaton-KOL Engagement

Saturday, March 18, 2017 2
Walaupun jarang update entri alhamdulillah ada juga iklan baru muncul dari nuffnang. Terima kasih nuffnang.  Iklan kali ni daripad...

Mesin Basuh Butang Kari

Thursday, March 16, 2017 7
Panasonic baru sahaja melancarkan mesin basuh dengan button KARI. Jangan cari kat Malaysia ni sebab mesin ni tak ada lagi kat Malaysia. Me...

Sambal Tumis Telur Rebus In The House

Monday, March 13, 2017 3
Dah lama kinah tak share resepikan. Hari ni terlebih rajin nak share di blog ni. Disebabkan telur banyak kat rumah hari ni, kinah masak sa...

Suka Sangat Cari Salah Orang Lain

Monday, March 13, 2017 3
Biarlah gambar je berbicara. Bila dah sibuk cari salah orang tapi diri sendiri pun tak betul. Janganlah selesa sangat wei. Ingat kau o...

Nak Kumpul Fridge Megnetla

Monday, March 13, 2017 2
Haish tetiba pulak teringin nak kumpul fridge magnet macam ni. Setakat ni yang kinah ada satu je. Hahaha itupun beli masa dekat Melaka.  ...

Mat Dan Kaki Jalan Dah Kahwin

Monday, March 13, 2017 7
Siapa yang tak kenal lelaki Mat Salleh yang boleh bercakap Melayu, Mat Dan atau Muhamed Karef Daniel Abdullah yang kini menjadi pengacara ...

Lazada Birthday Blogger Contest

Monday, March 13, 2017 3
Klik banner ni kalau nak join Wanita dengan shopping memang tak dapat dipisahkan. Bagi mereka shopping ni adalah satu terapi bagi m...