CPUV~Tiguan Sustenance

Assalamualaikum semua. Selamat malam semua, biasalah ada anak kecik ni malam je la buat entri ni. Entri kali ni kinah nak bagitau kinah dapat CPUV lagi daripada nuffnang. Baru kira-kira nak apply adsense. Nuffnang bagi lagi yang baru. Macam tau-tau je kinah nak tukar angin hehe.Takpela kita proceed je la yang ada dulu. Dah cukup nanti baru kira lain. CPUV kali ni daripada Tiguan Sustenance. Apa tu?


Tiguan Sustenance tu lepas kinah godek google rupanya sebuah kereta. Nampaknya, VOLKSWAGEN ada keluaran terbaru namanya Tiguan. Uniknya nama Tiguan ni. Dalam banyak-banyak warna, warna yang ni cantik. 


Untuk dapatkan maklumat lebih lanjut bolehla lawati


4 comments:

  1. salam kinah singgah sini.. x check pulak progress nuffnang camner.hii... macam naik turun jerr nuffang.. tapi kinah better apply la adsense tu lagi masyukkk. hii

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang nak apply. tunggu settle nuffnang ni baru apply.

      Delete
  2. Assalamulaikum..hai Dila singgah sini..jom belajar diy kain perca jadi beg make up https://misteriomuchacha.blogspot.my/2017/09/diy-beg-make-up.html

    ReplyDelete
  3. iklan nuffnang jarang keluar. sy pun dapat juga kadang check income x berapa sgt, better apply adsense juga

    ReplyDelete