Cuti Pada Tahun 2018 - apekinah.com

Latest

apekinah.com

Lifestyle, Review, Personal, Collaboration

Friday, 29 September 2017

Cuti Pada Tahun 2018



Tahun 2017 bakal melabuhkan tirai dalam beberapa bulan je lagi. Sekejap je masa berlalu. Rasanya macam baru lagi kita semua menyambut tahun baru 2017. Sedar tak sedar dah hujung bulan September. Ok la untuk kali ni, kinah nak share satu perkara yang paling best iaitu cuti. Sebut je pasal cuti, laju je kan haha. Tadi kinah terima whatsapp daripada group sebelah tentang info ni. Sebarang maklumat ataupun sebarang pindaan akan diberitahu kelak.

Haa lepasni dah boleh dah bajet dan rancang percutian korang. Bulan September ni pun meriah juga cutinya ye. Gunakanlah cuti yang ada tu sebaik mungkin tau.

2 comments:

  1. aida da jeling2 jugak kalendar 2018.
    tapi tak plan pe pe pon, kinah.
    masih jauh.... bila ada anak bersekolah.
    pastu ada peksa besar next year, susah jugak nak plan :)
    aida plak blaja skang ni kan. memang la tak dpt nak plan.

    ReplyDelete
  2. Meriahhhhhhhh, hehee~
    Nona nak tengok nnti yaaaaa

    ReplyDelete