Google+ Followers Dah Mencecah 2K - apekinah.com

Latest

Friday, 8 September 2017

Google+ Followers Dah Mencecah 2K

Google+ Followers Dah Mencecah 2K| Sebenarnya nak update entri ni siang tadi. Disebabkan dekat handphone tak boleh nak upload kena la bukak laptop untuk menyelesaikan entri ni. Alhamdulillah, setelah sekian lama kinah berblogging walaupun ada tenggelam timbul, sekarang ni followers Google+ kinah dah mencecah 2000. Tak sangka ada juga yang nak follow blog picisan yang sendu ni huhuhu. 

Nak sampai ke tahap ni bukanlah mudah. Kalau perasan dalam circles ni ada naik turunnya followers kita. Perkara biasa la tu pada kinah. Apapun, kinah perlu juga menambah baik dari segi penulisan, gaya bahasa dan banyak lagi aspek. Semua tu mempengaruhi dan menggalakkan orang datang berkunjung ke blog kita.  Bukannya menulis syokk sendiri je kan. Tapi kalau tujuan kita menulis untuk suka-suka tak salah pun.

6 comments:

  1. Ramainya... mantap... teruskan usaha ya..

    ReplyDelete
  2. Tahniah.banyak orang follow..(^_^).

    ReplyDelete
  3. Tahniah .. mantapkan blog dengan isi2 yang menarik lagi

    ReplyDelete
  4. wow. ramai nyer.
    aida few hundreds ajer...
    kipidap. byk kan lagi bercerita dan berkongsi pe patot.

    ReplyDelete