SUPPORT ME!! POKUCU CONTEST. - apekinah.com

Latest

Sunday, 17 September 2017

SUPPORT ME!! POKUCU CONTEST.

Klik di sini
Assalamualaikum dan selamat malam. Feww malam baru ada masa nak update blog. Mana taknya kinah ade anak kecil yang minta perhatian. Bila dah tido ni, slow-slow la kita update entri. Pada 17 September ni entri dimulakan dengan join satu giveaway yang bagi kinah memang menarik. Hadiahnya woow awesome. Mana tau ada rezeki kinah dapat domain percuma setahun. Doakanlah kinah ye. 

Oklah tanpa membuang masa jom kita komen sikit tuan tanah yang sponsor hadiah awesome tu. Namanya Mohamad Zulhelmi bin Abdul Rahman. Umurnya 28 tahun. Ehh sebaya la kite. Asal daripada Kelantan. Tuan empunya website www.pokucu.com. Kalau korang nak tau, tuan tanah kita ni merupakan sahabat AFB group tau. Apa tu AFB group? Nanti kinah cerita di lain entri.

Menariknya di blog www.pokucu.com korang akan tengok betapa kemasnya template  blog beliau. Memanglah sis awa yang design. Confirm cantik, tersusun dan apa yang penting sesuai sangat dengan tuan tanahnya. Kalau korang godek-godek post pokucu ni, banyak gila pasai makanan. Tetiba lapar pulak padahal baru hirup sup haha. Kalau korang nak kenal lebih rapat lagi dengan pokucu klik je link yang kinah tepek kat atas tu. Buat pokucu, keep writing dan dipermudahkan semua urusan pokucu.

Bagi yang berminat nak join giveway awesome ni, bolehlah klik dibawah banner tu ye. Giveaway ni berlangsung sehingga 15 Oktober 2017. Woww bulan kelahiran kinah ni. 

13 comments:

  1. Good Luck Kin, meriah Contest sekarang ni, saya tak sempat nak join, pakai phone ni leceh sikit.. huhu..

    ReplyDelete
  2. Best of luck, Kinah.. Akak pun join jugak..

    ReplyDelete
  3. Salam perknlan dari saya pokucu, good luck dan terima kasih sbb join...

    ReplyDelete
  4. Hi kinah... terima kasih sbb join tau! Blog pokucu mmg bnyk bab makanan pun smpai terliur haha

    ReplyDelete
  5. Singgah dari contest yang sama. All the best :)

    xoxo,
    http://missobsesi.blogspot.com/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  7. SINGGAH BLOGWALKING DARI GIVEAWAY YG SAMA
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete