Followers Error? - apekinah.com

Sunday, 29 October 2017

Followers Error?

Dah tiga hari blog terbengkalai. Nak kata tak ada entri ada tu ha. Tersadai je dalam draf. Mood pun swing. Dengan sakit kepalanya lagi. Aduh tabah je la. Cadangnya buat sementara tu nak join la giveaway ke segmen tapi problem pulak dekat follower button tu. 


Korang perasan tak dah beberapa hari ni google followers tu jadi error. Tak tahu la kenapa. Ada masa ok ada masa tak. Bila blogwalking dan nak follow blog tu aisehh problem pulak. Camne nak follow tu. Entah bila nak ok pun tak pasti la. Mungkin sistem tengah upgrade kot. Fikir yang positif je la.

Jadi bila dah tak boleh nak follow ni, kita cuma baca dan tinggalkan komen je. Moga jejak kita tu owner blog tu dapat baca. 

7 comments:

  1. memang perasan pun Kinah..memula ingatkan blog akk jer bermasalah tapi bila jengah blog lain pun sama...lega rasa sikit tapi masalah kat blog utk AFB widget tu tak solve lagi..hadoii

    ReplyDelete
  2. Ingatkan kita sorang je ada masalah ni. Rupanya blogger lain pun sama. Sabar jelah hehe :D

    Lenne Zulkiflly Blog

    ReplyDelete
  3. haah..hari tu pun blog akak kena jugak...tapi buat tak tahu je..hehe

    ReplyDelete
  4. Itu la pasal. Harap2 cepat sikit okaynya...

    ReplyDelete
  5. benarkah terjadi ? seminggu ni tak bukak blog tatau update apa..
    skarang dah okay kan..

    ReplyDelete