October Book Giveaway by Blog Siqahiqa

October Book Giveaway by Blog Siqahiqa

Assalamualaikum dan selamat pagi. Dua hari blog tak update. Bukannya malas tapi idea kurang. Ada juga entri untuk review tapi masih draf lagi. Jadi daripada kosong je apa kata kita join satu giveaway ni. Paling bestnya hadiahnya buku tau. Buku kan salah satu hobi kinah bila ada masa lapang. Manalah tahu ada rezeki kat situ. Ok lah lepas dah penuhi semua syarat tu jadilah entri ni. Berminat juga nak join klik je bawah banner ni tau.
Klik di sini
Jom follow syarat-syarat untuk join October Book Giveaway by Blog Siqahiqa

1. Follow blog Siqahiqa
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA[LINK]
3. Follow Instagram @haqisfila [LINK]
4. Komen mana-mana satu entri dalam blog ini. 
5.Copy banner dan buat satu entri bertajuk “October Book Giveaway by Blog Siqahiqa”(please backlink). 
6. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini

Nak tahu buku apa yang akan korang dapat


1. Hati Ini MilikMu - Yasmin Mogahed (versi Bahasa Melayu) 
2. How to be Interesting (In 10 simple steps) 

Bestnya, nak join klik je banner di atas tu ye

15 comments:

  1. Good luck kinah.

    Best kan hadiah dia. Kak ana join juga.

    ReplyDelete
  2. nice giveaways. good luck to those participate oh

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum wrmbth

    Apa khabar sis Kinaz

    Semoga semuanya lancar hari isnin ni

    Bagi buku memang banyak kebaikannya

    selain dapat ilmu

    kita juga sokong industri kreatif negara

    ReplyDelete
  4. Comelnya hadiah =D all the best tau ! =D

    ReplyDelete
  5. najihah pun dari segmen yang sama. Wish you luck and najihah dah follow blog Kinah

    ReplyDelete
  6. TQ Kinah join GA pertama Siqah :) Best of luck :)

    ReplyDelete
  7. salam singgah dari segmen yg sama! Goodluck :D

    ReplyDelete
  8. oh btw da follow sini #867. sudilah singgah n follow jugak ye.

    ReplyDelete
  9. Hai, blogwalking dari Giveaway yang sama :) :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/11/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.htm

    ReplyDelete
  10. hi.. saya singgah sini dari blog diarialialiyana.blogspot.my

    ReplyDelete