Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler - apekinah.com

Sunday, 22 October 2017

Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

Cuti hari minggu ni takde plan nak kemana-mana. Panas betul kat luar. Daripada kosong je post tak ada apa nak buat jom kita support giveaway daripada Aku Seorang Traveler. Giveaway ni diberi nama Tak Nak Sunyi Sepi Lagi Giveaway by ASTraveler. Unikkan.

Klik di sini

Nak join, follow syarat berikut;

1. Follow fb saya. Klik button dibawah ni,
You and 184 others are following Julia Tarmidi.
  • Nurul Sakinah
  • Lyana Rohazi
  • Syuhada Salleh
  • Shahila Shahril
  • Suzyanna Yap
  • Sha Mohamed
  • Helmi Julia
2. Follow blog AkuSeorangTraveler

3. Like page @kedaiom

4. Buat entry dalam blog korang, bertajuk "Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler"

5. Copy banner dibawah, dan link kan sekali post ini di blog korang.

Mudahkan. Tarikh tutup 20 November 2017

11 comments:

  1. blogwalking dari segmen yang sama .
    jemput singgah entri CCL ,jangan segan silu
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya ... singgah dari GA yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. Good luck. Semoga menang. Ada masa jom join GA saya pula.

    ReplyDelete
  4. singgah dari GA yang sama :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama
    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    goodluck..~~ :)

    ReplyDelete
  6. Salam. Blogwalking kat sini jugak~ Done follow GFC #864

    https://lemieletlavanille.blogspot.my/2017/11/tbd-tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  7. Hai, daripada segmen yang sama. Good luck.
    http://iznisyafiqah.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  8. Good luck awak...dari GA yang sama :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  9. all da best tau

    Ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete