Burger Double Spicy Chicken McDeluxe Pedas Ke? - apekinah.com

Latest

Monday, 20 November 2017

Burger Double Spicy Chicken McDeluxe Pedas Ke?

Burger Double Spicy Chicken McDeluxe Pedas Ke?| Sabtu minggu lepas pergi ke Pekan Rawang kalau pergi ke sana Mc Donalds je la tempat dituju. Penangan iklan punya pasal, jadi teringin la nak merasa burger Spicy Chicken McDeluxe tu. Kinah request Double Spicy Chicken McDeluxe, suami pulak cuba Spicy Chicken McDeluxe.

Burger Double Spicy Chicken McDeluxe Pedas Ke?
Burger Double Spicy Chicken McDeluxe Pedas Ke?
Meh sini kinah review burger ni...
Hmm nak kata pedas macam yang dikatakan tu takla. Mula-mula je terasa pedas ceewah kononnya nak buat cabaran makan burger ni tanpa minum air. Tapi tak bolehla sebab gigitan pertama tu buat kinah tersedu, nak tak nak kena jugak minum haha. Awal-awal dah surrender. Sekejap je pedasnya kemudian tak pedas dah. Siapa yang nak mencuba tu bolehlah cuba. 

Burger Double Spicy Chicken McDeluxe Pedas Ke?
Burger Double Spicy Chicken McDeluxe Pedas Ke?

Burger kat atas tu Double Spicy Chicken McDeluxe. Ada dua kepingan ayam, sayur dan mayonis. Itu saja. Nyumm nyumm. Burger Spicy Chicken McDeluxe tu tak sempat nak snap sebab tuan burgernya dah ngap dulu haha. 

12 comments:

  1. aduiiiii.....sedapnyer tengok berger mcd ni....mmg xleh lawan lah beger mcd kan...kn g mcd lah jap lagi ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi kan kak lin.. Beratur kak lin jangan tak beratur

      Delete
  2. kiranya pedas dia macam burger spicy korean dulu la ye.

    ReplyDelete
  3. Siqah pengemar Spicy CHic McDeluxe tapi tak rasa lagi yang double pedas ni. Nak kena cuba nanti. Mesti cuba walau sekali.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. adik ray kata pedas tp ok la boleh tahan lg haha

      Delete
  5. actually i dont get it. If single is not spicy, why double will be?
    if they double the spicy powder on single chicken, then that's a challenge! haha

    YourFinanceDoctor

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Wrmbth

    Selamat pagi sis Kinah

    biasa je dah makan pun

    Tak pedas mana

    siap tambah lada hitam

    Kejap je dah selasa kan

    ReplyDelete
  7. akak tak pernah lagi ni try...ada kata tak pedas pun kan...

    ReplyDelete
  8. hai..balas kunjungan rakan blogger

    ReplyDelete
  9. Tahap Pedas dia macam mana. Boleh lagi kan di makan. Tak nangis

    ReplyDelete