Cantik Berseri Sekelip Mata dengan Beauty In The Drops - apekinah.com

Latest

Thursday, 9 November 2017

Cantik Berseri Sekelip Mata dengan Beauty In The Drops

Cantik Berseri Sekelip Mata dengan Beauty In The Drops| Alamak dah la lambat mekap bercapuk pulak tu. Perkara ni biasa di alami oleh golongan wanita bekerjaya apabila ingin bersiap ke tempat kerja. Bila dah jadi macam ni boleh hilang mood. Nak mekap semula nanti lagi lambat dah la lambat. Pening! Pening!. Sekarang ni korang tak payah risau tak payah susah hati dah, kalau lambat pun dengan adanya Beauty In The Drop ni masalah dunia korang tu mesti selesai. Kinah ni sebenarnya tak berapa suka sangat nak mekap ni kekadang tu bila keluar naked face je. Takde makna nak krim bagai. Tapi sejak diperkenalkan dengan Beauty in The Drops ni semua persepsi tu berubah.

Cantik Berseri Sekelip Mata dengan Beauty In The Drops

Cantik Berseri Sekelip Mata dengan Beauty In The Drops
Cantik Berseri Sekelip Mata dengan Beauty In The Drops
Ok lah jom kinah ceritakan serba sedikit tentang produk ni. Pada kinah la, produk ni sangat sesuai untuk mereka yang menghadapi masalah seperti tak suka pakai mekap, mekap bercapuk bila berpeluh, dan mekap tak tahan lama. Mesti korang rasa stress bila jadi macam ni, dan nak je cuci mekap yang entah apa-apa tu kan. Kalau korang nak tahu, sebenarnya banyak kelebihan Beauty in the drops  ni. Antaranya ialah:
  • Dapat menjimatkan masa
  • Mencantikkan dan merawat wajah
  • Mengandungi 100% BAHAN SEMULAJADI
  • Bersih dan merawat kulit dari dalam
  • Kulit lebih cerah dan glowing tanpa make up
  • Tiada bahan kimia merbahaya
  • Tiada kesan sampingan
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Kaya dengan antioksida
Beauty in the Drops berfungsi sebagai asas sebelum 'makeup' atau 'makeup finisher' dan korang juga boleh gunakan Beauty in the Drops ni tanpa 'makeup'. 

KESANNYA :
  •  Wajah jelita semulajadi
  •  Merawat bintik & tompok hitam di wajah
  •  Mengurangkan garis halus & kedutan
  •  Menetup liang pori bekas jerawat
  •  Mencerahkan wajah
  •  Melembabkan wajah
  •  Menengangkan kulit wajah
  •  Menghaluskan kulit wajah
  •  Melembutkan kulit wajah
  •  Merawat tona tidak sekata
  •  Merawat kulit kusam
  •  Merawat kulit berminyak
  •  Menghilangkan jerawat halus
  •  Menghalang pertumbuhan jerawat baru
Nak gunanya pun sangat mudah. Ikut je langkah di bawah
  1. Goncang dulu sebelum digunakan
  2. Picit hujung getah penitis, kemudian lepaskannya.
  3. Longgarkan penitis dari bekas kaca
  4. Perlahan-lahan picit hujung getah untuk titiskan kandungan di sekitar muka. Titiskan ke dagu, pipi, hidung dan dahi. Kemudian ratakan ke seluruh wajah
  5. Mulakan solekan seperti biasa
  6. Untuk hasil yang terbaik, titiskan sekali lagi sebagai sentuhan akhir. 

Kandungan utama dalam Beauty in the drops ialah Minyak Argan dan Minyak Jojoba. Kinah terangkan satu demi  satu tentang kelebihan Minyak Argan dan Minyak Jojoba. Minyak Argan begitu kaya dengan Vitamin E dan Omega 3,6, dan 9. Bertindak sebagai antioksidan untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit. Minyak Argan juga dapat melembapkan dan menegangkan kulit. Selain itu, dapat menghaluskan dan mencerahkan kulit, mengatasi jerawat, radang dan sunburn.

Manakala bagi Minyak Jojoba pula, ianya merupakan lilin cair atau Wax Ester yang memiliki ciri-ciri yang sama dengan struktur kulit manusia. Jadi, sangat sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif. Peranan minyak Jojoba adalah melembut, melembap dan menghaluskan kulit. Selain itu, dapat mengatasi masalah kulit berminyak yang boleh menyebabkan jerawat serta dapat mencegah oksidasi kulit iaitu sebagai anti penuaan dan anti radang.
Cantik Berseri Sekelip Mata dengan Beauty In The Drops
Cantik Berseri Sekelip Mata dengan Beauty In The Drops
Sejujurnya, jerawat di muka kinah ni tengah meriah. Tak tahu la kenapa tiba-tiba je banyak macam tu. Nak kata zaman remaja, dah lama pun berlalu. Jadi, kinah pun mencuba Beauty In The Drops ni untuk merawat jerawat yang semakin banyak tumbuh ni. So far alhamdulillah jerawat banyak yang dah kecut. Kalau tak rasa berpasir je muka ni. Buat masa sekarang ni kinah tak berani nak pakai sebarang krim. Cuma bila-bila nak kemana je kinah akan guna Beauty in the drops ni. Serius cakap memang best. Bau dia pun wangi.

Cantik Berseri Sekelip Mata dengan Beauty In The Drops
Cantik Berseri Sekelip Mata dengan Beauty In The Drops

Nampak tak jerawat yang banyak tu. Gambar ni kinah mekap sikit je dan guna Beauty in the Drops je. Hmm macam mana? Best kan? Istimewanya, pada yang nak mencuba korang boleh nikmati tawaran istimewa tau dengan menebus "Promo Code" ini IMC-BitD#1. Tunggu apa lagi baik tebus sekarang sebelum terlambat.

Untuk Maklumat Lanjut 

012-4540187 (Kak Raaina)
Website: http://www.9herbs.com
Facebook: 9herbs
Instagram:9herbsmy

22 comments:

  1. First time singgah sini. Salam kenal.

    Nice info! Boleh la cuba produk ni untuk orang yg nak jaga kecantikan kulit kan.

    ReplyDelete
  2. Banyak manfaat tu. Aira suka packaging di, lawa!

    ReplyDelete
  3. terimakasih atas informasinya dan jangan lupa kunjungi kami di http://rahma-store.com/red-jelly-ms-glow/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum sis Kinah

    Banyak betul produk kecantikan sekarang ni

    Salam khamis. Kejap je dah nak cuti

    ReplyDelete
  5. packaging dia comel sangat! dah la warna purple. kebaikan dia pun banyak. dalam satu produk boleh dapat pelbagai manfaat!

    ReplyDelete
  6. Light make up memang sesuai untuk kulit Asia sebab cuaca kita yang panas kan. So dengan adanya produk gini, takde la kita nampak muka bercapuk bila dah tengah hari dan mekap mula mencair kan.

    ReplyDelete
  7. kecil dan mudah dibawa semasa travel. bagus bagus

    ReplyDelete
  8. Comel je botol dia. Bagus nya produk ni..sekelip mata dah boleh cantik berseri, blh lah sis yg dah berumur ni cuba kan..mana tahu leh cantik berseri semula...:D

    ReplyDelete
  9. Tengah apply produk ni . Memang best . Wangii

    ReplyDelete
  10. Comelnyaaaaaaa siap warna pink lg. Ia macam Serum ya. Boleh cuba nanti. Hehe

    ReplyDelete
  11. jerawat? mana-mana... tak nampak pun.....

    ReplyDelete
  12. ramuan minyak argan patutla. Ramai juga yang amalkan minyak argan ni bagus untuk kulit. terima kasih share info pasal produk ni

    ReplyDelete
  13. Banyak juga khasiat produk kecantikan ni. Memang wanita patut dapatkan produk ni.

    ReplyDelete
  14. uih..bagusnya produk ni.yelah..kalau dah lambat ni macam-macam boleh berlaku..nak elakkan dari orang tengok 5-6 kali..haha..nasib baik ada beauty drops ni

    ReplyDelete
  15. Produk ni tak sesua untuk orang lelaku sebab tak pakai makeup tapi kalau artis lelaki sekarang semua pakai hehehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingredients yang bagus macam tu memang sesuai untuk lelaki atau perempuan.

      Delete
  16. Packaging dia nice.. Bagus produknya ye..

    ReplyDelete