ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM Cipta Detik “Scent-sasi” Di Mana-mana Sahaja - apekinah.com

Latest

apekinah.com

Lifestyle, Review, Personal, Collaboration

Saturday, 11 November 2017

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM Cipta Detik “Scent-sasi” Di Mana-mana Sahaja

Kebiasaan hari seorang wanita bermula dengan semburan wangian pada nadi, rambutnya dirapi dan membuat kemasan terakhir pada pakaian dan solekan di hadapan cermin sebelum melangkah keluar. Menjelang tengahari, selepas menghadiri beberapa mesyuarat dan melakukan tugasan lain beliau akan menambah gincu pada bibir selepas makan tengahari. Menjelang petang, beliau akan membuat perancangan bersama rakan untuk menikmati makan malam, ataupun temujanji bersama teman lelaki dan sekali lagi membuat sentuhan terakhir pada solekan sebelum melangkah keluar. Satu perkara yang perlu beliau ingat setiap kali selepas merapikan semula diri adalah untuk menyembur semula wangian memandangkan bau dapat mencipta daya tarikan penuh “scent-sasi” dan memberi impresi yang berkekalan.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM Cipta Detik “Scent-sasi” Di Mana-mana Sahaja
ENCHANTEUR berbangga menjadi pakar dalam memperkenalkan wangian Perancis yang memahami keperluan dandanan wanita dan sentiasa berusaha untuk mencipta inovasi bagi menghasilkan produk yang relevan. ENCHANTEUR juga sedar bahawa sesetengah wanita sering membawa bersama sebotol wangian EDT atau semburan wangian badan untuk merapikan semula wangian diri.

ENCHANTEUR memperkenalkan wangian terbaharu mesra beg tangan iaitu ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM dalam bentuk bebuli yang boleh didapati dalam saiz padat 9ml. Rangkaian ini merupakan inspirasi personaliti gadis-gadis Paris yang feminin namun penuh dengan tenaga dan sentiasa menyerlah. Dengan usahasama bersama pencipta wangian Perancis, ENCHANTEUR menterjemahkan personafikasi keempat empat gadis ini pada pakej pembungkusan yang menarik. Dilancarkan dalam empat variasi wangian, para gadis kini mempunyai dua pilihan dari 2 aroma paling laris dari rangkaian ENCHANTEUR PARIS, iaitu Belle Amour dan Adore; serta wangian baharu iaitu Cheri dan Jolie yang lahir dari inspirasi trend bunga semasa.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM Cipta Detik “Scent-sasi” Di Mana-mana Sahaja
ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM Cipta Detik “Scent-sasi” Di Mana-mana Sahaja

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM dirumus khas tanpa alkohol, menjadikannya pilihan yang sesuai untuk pengguna beragama Islam kerana sesuai dibawa sembahyang tanpa perlu mencuci wangian. Tambahan pula, formulasi berasaskan minyak ini membolehkan aromanya bertahan lebih lama.

Direka dengan aplikasi bebuli membolehkan pengaplikasian menjadi lebih pantas dan mudah pada bila-bila masa sepanjang hari. Cara penggunaan yang mudah dapat membangkitkan deria seseorang secara halus disulami sentuhan keajaiban.

Dengan ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM yang baharu, anda akan sentiasa bersedia untuk mencipta saat penuh sensasi, di mana sahaja. Pembungkusan berbentuk kompak dan mudah ini cukup kecil untuk dimuatkan di dalam tas tangan anda – direka untuk kelihatan hampir sama dengan saiz gincu, menjadikannya benda penting yang perlu ada sebelum meninggalkan rumah. Rekaannya juga mesra pesawat dan mudah dimuatkan di dalam beg kosmetik atau bagasi bimbit sebagai penambah wangian yang lebih mudah. Kini, para wanita boleh membawa pelbagai wangian di dalam tas tangan tanpa perlu bimbang tentang lebihan ruang atau muatan.

Rangkaian ini membolehkan wanita meneroka kreativiti yang sememangnya ada pada diri mereka! Mereka boleh suaipadankan mana mana wangian untuk mencipta wangian tersendiri yang menjadi‘signature’si pemakai.


ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM – Jolie (Lovely)
ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM Cipta Detik “Scent-sasi” Di Mana-mana Sahaja
Kombinasi keanggunan Rose, Honey dan Pear amat sepadan dengan personaliti santai bersahaja yang gemar meluangkan masa dengan rakan-rakan, atau insan istimewa. Aroma lembut dengan bauan bunga amat sesuai digunakan untuk memberikan‘mood’tenang ketika bersama pasangan. Kemasan biru dlenim menjadikan anda kekal anggun di pandangan dan tetap disukai.


ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM – Cheri (Darling)

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM Cipta Detik “Scent-sasi” Di Mana-mana Sahaja
Buat yang berhati muda remaja, kami persembahkan bauan yang enak dan manis untuk memastikan anda tersenyum sepanjang hari. Bagi si gadis yang gemar menyebarkan kegembiraan kepada orang-orang sekelilingnya, aroma Apple, Cherry Blossom danVanilla yang lazat bakal mencuri hati dan mendapat perhatian ramai.


ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM – Belle Amour (Beautiful Love)

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM Cipta Detik “Scent-sasi” Di Mana-mana Sahaja
Ciptaan dari aroma yang menawan yang mampu membuat jantungmu berdegup dan meransang deria. Pembungkusan merah jambu ini bakal mengimbau memori si gadis pada saat temu janji pertama manakala campuran Apple Melon, Blackcurrant dan Pink Rose Parisamat sesuai dengan gadis berpersonaliti romantis dan menawan. Belle Amour membolehkan anda menikmati setiap kenangan manis dengan yang tersayang, dan menjadikanmu teman istimewanya selamanya. 


ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM – Adore (Adorable)

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM Cipta Detik “Scent-sasi” Di Mana-mana Sahaja
Haruman ‘signature’ ini mencetuskan kegembiraan, keyakinan dan daya tarikan yang abadi. Rona pembungkusan ungu ini mengandungi sensasi aroma Wild Jasmine, Pink Mimosa dan Golden Pear sepadan dengan sigadis yang elegan, anggun dan manis pada malam temu janji romantisnya. Cipta kesan berpanjangan pada temu janji anda dan penuhi hatinya dengan dambaan kasih padamu.

Dengan ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM, anda akan sentiasa bersedia. Hanya perlu diaplikasikan ke nadi bila bila masa yang anda inginkan dan anda akan sentiasa bersedia untuk mencetuskan saat romantis bersamanya. ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM boleh didapati pada harga RM9.90 (Semenanjung) dan RM10.40 (Sabah Sarawak), di Watsons, Guadian, AEON Wellness, Mydin, The Store serta pasaraya dan pasar mini di seluruh negara. 

ENCHANTEUR merupakan rangkaian berkualiti berinspirasikan wangian dan produk penjagaan diri dari Paris. Wangian ENCHANTEUR dicipta khas untuk menyemarakkan saat kemesraan di dalam setiap perjalanan romantis seorangwanita

8 comments:

  1. 2 scent yang baru tu macam best je... warna pink dan purple dah biasa bau ^_^

    ReplyDelete
  2. comelnyaaa packaging diaaa .. rasa macam nak try beli pulaaak

    ReplyDelete
  3. Which one yg recomended..nak try la jgk..senang je kecik..blh bwk travel

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau nak recommend yang mana kat awak sebab semuanya wangi hihi

      Delete
  4. Cantik sangat packaging dia... berkenan gila kot

    ReplyDelete
  5. Bila buat dalam bentuk roll-on nie memang best.. Senang nak selit perfume dekat bag tangan..

    ReplyDelete
  6. The packaging is do cute and easy to bring with me

    ReplyDelete
  7. baunya mmg wangii.. best sngt bila pakai

    ReplyDelete