Giveaway Pertama Dari Blog Irdagarmin - apekinah.com

Monday, 13 November 2017

Giveaway Pertama Dari Blog Irdagarmin

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Waah dah hari Isnin rupanya. Cepat betul masa berlalukan. Pejam celik dah 13 November. Hmm disebabkan tak tau nak update apa, kinah nak join satu giveway best daripada Irdagarmin. Hadiahnya pulak memang best. Sebuah buku motivasi Dr HM Tuah. Kiranya nanti akan ada tiga pemenang tau.

GIVEAWAY PERTAMA DARI BLOG IRDAGARMIN

Sejujurnya ini adalah kali pertama kinah jumpa blog Irdagarmin itu pun sebab giveaway yang Irda anjurkan ni. Terukkan kinah ni. Bila godek blog Cik Irda ni, rupanya bukan calang-calang orang. Beliau merupakan seorang banker dan juga ejen Coway. Haa mana yang tengah cari ejen Coway apa kata berhubung dengan beliau. Dah nama pun banker sedikit sebanyak intipati blog beliau berkaitan dengan perbankan. Selain itu ada juga entri lain. Kiranya takdela bosan sangat pun.

Giveaway ni akan berakhir pada 4 Disember nanti. Pada yang nak join klik je dibawah bamner tu.

8 comments: