Idea Dekorasi Ruang Tamu - apekinah.com

Friday, 24 November 2017

Idea Dekorasi Ruang Tamu

Idea Dekorasi  Ruang Tamu| Setiap orang mengimpikan rumah yang cantik dan tersusun rapi. Namun begitu, untuk merealisasikan impian tersebut memerlukan modal yang banyak untuk mengupah mereka yang lebih arif dan profesional dalam bidang ini. Tak salah jika kita cuba hiasnya sendiri mengikut kreativiti kita dan bajet yang kita ada. Lagipun, bahan rujukan dah semakin mudah dan boleh didapati di internet. Di bawah kinah kongsi design untuk ruang tamu. Semoga idea dekorasi ruang tamu ni dapat membantu korang untuk menghias ruang tamu.

Idea Dekorasi  Ruang Tamu

Idea Dekorasi  Ruang Tamu
Idea Dekorasi  Ruang Tamu

Idea Dekorasi  Ruang Tamu
Idea Dekorasi  Ruang Tamu

Idea Dekorasi  Ruang Tamu
Idea Dekorasi  Ruang Tamu

Idea Dekorasi  Ruang Tamu
Idea Dekorasi  Ruang Tamu

Idea Dekorasi  Ruang Tamu

Idea Dekorasi  Ruang Tamu


11 comments:

  1. cantiknya !! kalau rumah kakak ni, mau sekejap jek kemasnya.. lepas tu berhabuk.. huu~

    ReplyDelete
  2. ni yang semangat nk pegi Ikea Tebrau ni. Nak2 hari gaji kan

    ReplyDelete
  3. I kalau dekorasi ruang tamu lebih sukakan simple tak serabut dengan kaca kaca sebab I ada anak..huu

    ReplyDelete
  4. Pemilihan warna dinding memang penting . Tambah2 kalau keluasan ruang tahu tue sempit pemilihan warna putih memang kena . Nampakkan ruang jadi luas

    ReplyDelete
  5. Bila la nak cantikkan ruang tamu macam dalam gambar tu erk..kena hire interior designer ni kan...

    ReplyDelete
  6. cantiknyaaaaa....mesti tak nak keluar rumah kalau cam ni....tenang je kan

    ReplyDelete
  7. suka idea ni. simple & nice. takde serabut sangat. balik umah pun tenang dan aman kan.

    ReplyDelete
  8. nadia suka idea gambar no 2. kemas je and minimalist

    ReplyDelete
  9. omg cantiknya esp photo no 2 tu. concept mininalist. simple and sweet but warm.

    ReplyDelete
  10. Asalkan kemas dan sedap mata memandang dah cukup untuk ibu

    ReplyDelete
  11. Ada plan nak deko ruang tamu... tapi lek lu.. la nie just kurangkan perabot untuk luaskan kawasan anak bermain....

    ReplyDelete