Monday, 4 December 2017

Lagu 1234u - Fattah Amin

Lagu 1234u - Fattah Amin| First time dengar lagu 1234U ni dekat Astro Ceria. Sekali dengar hmm biasa je. Bila dengar lagu ni banyak kali, macam tertarik pulak. Sweet gitu lagu ni. Lagu ni merupakan lagu tema bagi movie Wanita Terindah lakonan Fattah Amin dan Fazura. 

Lagu 1234u - Fattah Amin



Lirik lagu 1234u

sukar untuk aku percaya
kini aku telah jatuh cinta
kau selalu menari di minda
kau buat aku tertanya-tanya

kau asak ku berkali-kali
kau cuit hati dalam emoji
kau kata kau suka padaku
tapi cuma di bibir sahaja

luah saja apa yang kau mahu
katakan padaku
one two sayang kamu selalu
rasa rasa mahu
bertemu denganmu

three four, you i adore
never felt this before
one two three for you
one two three for you

luah saja apa yang kau mahu
katakan padaku
one two sayang kamu selalu
rasa rasa mahu
bertemu denganmu

three four, you i adore
never felt this before
one two three for you
one two three for you

one two sayang kamu selalu
rasa rasa mahu
bertemu denganmu

three four, you i adore
never felt this before
one two three for you

one two three for you

3 comments:

  1. Saya belum pernah dengar lagu ni...

    ReplyDelete
  2. Alamak ketinggalan dengar lagu ni . Lagu terbaru fattah amin eh

    ReplyDelete
  3. sha dah dengar haritu pastu rasa ceria semacam je haha lagu ni mcm ceria ceria gituh kan

    ReplyDelete