Sis Gee First Giveaway

Selamat berhujung minggu kepada semua. Hari ni kinah nak join satu giveaway daripada sis Gee. Sebenarnya dah lama dah nak join tapi disebabkan kekangan masa, dengan anak demam jadi lambat sikit nak join. Walhal semua syarat dah follow hehe. 

http://www.sisgee.com/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html
Hmm mesti korang nak tahu apa hadiahnya kan. Hadiahnya ialah




Bestkan. Giveaway ni berlangsung sehingga 12 Disember sahaja. Haa lekas join. Pada yang nak join, klik pada bawah banner tu ye.

5 comments:

  1. thank you kinah sudi support GA Gee yang pertama ni!!

    senarai peserta dah update sini :
    http://www.sisgee.com/2017/12/senarai-peserta-sis-gee-first-giveaway.html

    good luck!!

    ReplyDelete
  2. dtg singgah dr segmen yg sama. hiii

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html


    ReplyDelete
  3. singgah sini..good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html

    ReplyDelete