Beli Novel Pemangsa - apekinah.com

Tuesday, 23 January 2018

Beli Novel Pemangsa

Beli Novel Pemangsa | First time beli novel thriller macam ni. Sekali sekala tukar genre. Asyik novel cinta je kan. Sebenarnya kinah begitu tertarik dengan sinopsisnya. Membuatkan kita tertanya-tanya siapa sebenarnya Pemangsa. Siapa sebenarnya Pemangsa tu? Entahlah kinah pun tak baca lagi. Baru je sampai semalam. Kinah beli dari Lazada. Murah je dalam RM22.00 yang bestnya tak payah bayar cas penghantaran. Nampaknya dah minat yang thriller pulak dah hihi. Lepas ni kena kumpul la banyak-banyak. Kalau korang nak baca review novel yang lain kinah ada sediakan link di bawah ni.
Novel Pemangsa

3 comments:

  1. Tgk cover pun dah nampak best tu

    ReplyDelete
  2. Best tak novelnya? Siqah biasa baca genre thriller untuk novel english. Tengok cover macam menarik nie. Suka baca thriller sebab tertanya-tanya siapa jahat sebenarnya.

    ReplyDelete