Header Baharu Tahun 2018 - apekinah.com

Saturday, 6 January 2018

Header Baharu Tahun 2018

Header Baharu Tahun 2018| Assalamualaikum semua. Alhamdulillah hari ni hari ke 6 kita berada di tahun baru 2018. Sekejap je masa berlalu kan. Kalau korang perasan la ye, kinah baru je tukar template yang baharu dan yeayy kinah deco sendiri header kinah. Bosan la asyik guna header tu je. Header yang baharu ni kinah tukar daripada Love Is Simple kepada apekinah.com ha baru nampak macam profesional sikit. Nama Love Is Simple lama kot kinah guna sejak zaman universiti lagi. Jadi di tahun baru ni kita deco la sikit rumah kita ni.


Kinah buat header ni guna applikasi photoscape. Nak guna adobe photoshop tak berapa pandai gunanya. Jadi kita guna je apps yang simple. Masa buat header ni Thahirah dah tidur, jadi senang la sikit nak godek-godek benda alah ni. Korang rasa ok ke tak header ni? Ke ada perlu tambah apa-apa? Kalau ada bagitau kat komen ye. Terima kasih.

12 comments:

  1. nice kak, tapi nape yang tepi tu (search icon + icon social media) hijau, haha, tak matching color :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha akak tak sempat nak tukor.. nanti akak tukar hehe

      Delete
  2. Bunga bungaan pink yang segar untuk tatapan pembaca blog kinah

    ReplyDelete
  3. cantik cantik.. girlish gitu ada munge ^^

    ReplyDelete
  4. Simple dan sweet header baru ni kinah. Sesuai dgn niche beauty blog tu.

    ReplyDelete
  5. It's very nice header, Kak! :)

    Love,
    MissJasJas
    www.missjasjas.blogspot.com

    ReplyDelete