Perasmian Kedai Barangan Jepun TOKUYA Di Arcoris Plaza Mont Kiara - apekinah.com

Friday, 2 February 2018

Perasmian Kedai Barangan Jepun TOKUYA Di Arcoris Plaza Mont Kiara

Perasmian Kedai Barangan Jepun TOKUYA Di Arcoris Plaza Mont Kiara| Siapa yang tak suka shopping weh. Shopping bagi orang perempuan ni merupakan satu terapi untuk release tension. Bila dapat shopping tu satu kepuasan baginya. Haa cakap pasal shopping ni kinah nak bagitau ada satu kedai barangan yang baru dibuka. Korang wajib terjah kedai ni sebabnya bila dah sampai sini confirm korang akan stay lama kat kedai tu hehe. Kedai apa tu?

Perasmian Kedai Barangan Jepun TOKUYA Di Arcoris Plaza Mont Kiara

Perasmian Kedai Barangan Jepun TOKUYA Di Arcoris Plaza Mont Kiara
Pada hari Sabtu yang lepas kinah berpeluang untuk menghadiri ke majlis pembukaan kedai barangan Jepun, TOKUYA di Arcoris Mont Kiara Kuala Lumpur. Ya Allah rambang mata dalam kedai tu pusing sana pusing sini tak tahu nak pilih yang mana sebab semua barangnya best sangat, harganya pulak sangat berpatutan. Kebanyakannya barang-barang keperluan rumah dan ada juga untuk kecantikan. Kalau korang nak tahu kesemua barang yang terdapat di TOKUYA ni daripada Jepun. Jadi, tak payahlah korang nak ke Jepun sebab kat Malaysia pun dah ada haa.

TOKUYA Berkonsepkan ‘Purposeful Unique’
i. Purposeful  in the placement of its product to inspire people to make bold decisions.
ii. Unique’ in the way no one can replicate how the brand lifts the spirits of people where it seeks to bring people through a qunique user journey through Japan (modern and old).
Kedai Barangan Jepun TOKUYA Di Arcoris Plaza Mont Kiara
Kedai Barangan Jepun TOKUYA Di Arcoris Plaza Mont Kiara
Kedai Barangan Jepun TOKUYA Di Arcoris Plaza Mont Kiara
Kedai Barangan Jepun TOKUYA Di Arcoris Plaza Mont Kiara
Kedai Barangan Jepun TOKUYA Di Arcoris Plaza Mont Kiara
Kedai Barangan Jepun TOKUYA Di Arcoris Plaza Mont Kiara
Kedai Barangan Jepun TOKUYA Di Arcoris Plaza Mont Kiara
Untuk pengetahuan semua, dahulu TOKUYA terletak di Plaza Mont Kiara tapi kini telah berpindah ke bangunan yang baru. Tak jauh pun dengan Plaza Mont Kiara. Nak tahu kinah beli apa di TOKUYA? Jeng jeng semua ni tak sampai RM100.00 tau.  Ada barang yang kinah dah guna ye. Korang ada masa nanti pergilah terjah sana. Mesti rabak poket korang hihi


Pss: Syok sangat shopping sampai lupa nak selfie. Aduiiii

ALAMAT TOKUYA
TOKUYA
LG1_06&07,
Arcoris Plaza,
Mont Kiara,
50480 Kuala Lumpur.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT 
Facebook : TOKUYA
Instagram : @tokuyamy

6 comments:

  1. sy suka brg jepun sesp stationery...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya untuk stationery pun ada.

      Delete
  2. Amboi shopping sakan nampak. Hehe. Comel kan barang2 dekat Tokuya ni. Kak ana sampai rambang mata. Macam nak beli semua je. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang bagi shopping kita shopping puas-puas kak hihi. Haah comel sangat barang2 dia rasa tak nak balik haha

      Delete
  3. Haaa... nnt kite terjah jugak.

    ReplyDelete
  4. wahh kinahhh.. syok nampak tu shopping hiii ..bestnya suka jugak barangan jepun ni

    ReplyDelete