Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator | Penyelamat Tayar Pancit

Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator | Penyelamat Tayar Pancit | Tayar pancit kerana paku? Kalau korang nak tahu, kawasan rumah kinah ni boleh dikatakan agak berisiko ye bila lalu sebabnya banyak paku berterabur di tengah jalan tu. Tak tahula orang tabur atau jatuh dari lori-lori yang lalu. Aduh masalah besar tu kalau terkena, bukan paku yang kecik-kecik ye. Selagi kita boleh elak, kita elak. Kalau dah nak terkena, berhuhu je la yang mampu. Tapi sejak diperkenalkan dengan Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator hati ni sedikit lega. Kiranya item wajib yang perlu ada dalam kereta. Sangat membantu bila adanya kecemasan sementara nak ke bengkel yang berdekatan.

Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator | Penyelamat Tayar Pancit

Kronos Flat NoMore Tyre Sealant & Inflator
Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator
Kronos Flat NoMore ini dikeluarkan dan diedarkan oleh DKS INTERNATIONAL SDN. BHD untuk pasaran di Malaysia sahaja. Untuk pengetahuan semua, KRONOS FLATNOMORE didatangkan dengan botol paling besar yang terdapat di pasaran iaitu 650 ml. Harga pengenalan yang ditawarkan adalah mampu milik iaitu RM49.99 sahaja. Rugilah siapa yang tak grab sekarang sementara harga belum kembali ke harga asal.
Kronos Flat NoMore Tyre Sealant & Inflator
Kronos Flat NoMore Tyre Sealant & Inflator
Seperkara lagi yang perlu diingatkan kepada pengguna, ia boleh menampal lubang sehingga 6 mm sahaja dan ianya digunakan hanya untuk penampalan sementara sahaja. Pengguna perlu ke bengkel yang berdekatan untuk membuat tampalan tayar dengan sempurna dan kekal. Apa yang penting, Kronos Flat NoMore ni tidak akan merosakkan rim dan tayar korang ye. Once korang dah guna Kronos Flat NoMore ni, janganlah korang speed kereta tu sampai 130km/j pulak. Bahaya tu. Selepas menggunakannya, pengguna akan merasa sedikit getaran apabila memandu. Hal ini disebabkan kandungan cecair yang terdapat di dalam tayar. Sebab itu, korang tak digalakkan memandu melebihi had laju.

Kronos Flat NoMore Tyre Sealant & Inflator
Kronos Flat NoMore Tyre Sealant & Inflator
Fakta Menarik Mengenai KRONOS FLATNOMORE TYRE SEALANT & INFLATOR
  • TIDAK perlu tukar tayar
  • Senang untuk digunakan
  • Tampalkan lubang tayar dalam 90 saat
  • Tidak memerlukan sebarang peralatan
  • Tidak merosakkan tayar dan rim kereta
  • Formula yang mesra alam dan tidak mudah terbakar
  • Dibuat daripada 100% polimer organik
  • Jangka hayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan
  • Waranti 2 tahun

Cara Guna Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator, korang kena tonton dulu video ni


Jangan lupa Follow IG KRONOSFLATNOMORE untuk dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai hadiah Lattissima Touch Nepresso Coffee Maker berharga RM1699 untuk pembeli yang bertuah. 

MAKLUMAT LANJUT BOLEH HUBUNGI
E-mel inquiry@keystons.com 
Phone: +601126073633
*Agens dan Distributor DIPERLUKAN*


Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator | Penyelamat Tayar Pancit Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator | Penyelamat Tayar Pancit Reviewed by Kin Naz on Monday, March 12, 2018 Rating: 5

23 comments:

  1. Replies
    1. Betul tu miza. Kita kena standby satu boleh guna bila ada kecemasan nanti

      Delete
  2. Dah standby 1 dalam bonet. Perlu ada untuk saat kecemasan.

    ReplyDelete
  3. Singgah blog walking sis kinaz. nampak macam sharu khen

    ReplyDelete
  4. Lepas ini, orang perempuan drive tak akan prasa cemas bila terjadi tayar pancit di tepi jalan..

    ReplyDelete
  5. produk ni bagus la.. last time i tyre puncit.. tak tau macam mana nak tukar tyre..
    panik nya..

    produk ni boleh solve the problem immediately.. nampak senang guna je... tq for ur recommendation!

    ReplyDelete
  6. Bagi wanita memang wajib ada,sebab bila kena tayar pancit..gelabah dia semacam kan..boleh la cuba ni

    ReplyDelete
  7. Kronos flatnomore ni memang patut ada dekat rumah satu

    ReplyDelete
  8. Mesti mau beli standby kronos ni. I ni kalau flat tyre memang mati akal terus kot tepi jalan. Last time happen...I terus nangis sampai ada org berhenti tanya. lol

    ReplyDelete
  9. Memang kena ada satu la dalam kereta, orang perempuan jarang tau benda2 melibatkan tayar ni kan..so lepas ni kena la amik tau

    ReplyDelete
  10. Berguna sangat benda ni kena beli jugak untuk emergency

    ReplyDelete
  11. Setiap kereta memang wajib ada Kronos FlatNoMore Tyre Sealant Inflator ni. Kita tak tahu tiba2 kecemasan tayar pancit bukan. Tak payah nak call sana sini. Guna ini pun dah senang dan drive macam biasa.

    ReplyDelete
  12. siyes, macam best je.. kena ada ni nak2 kita kaum pompuan ni kan, nak harap tukar tya sendiri pun kadang kantoi

    ReplyDelete
  13. dah lama dah cari nak beli untuk simpan dalam kereta.. dulu ada pakai sekali jenama lain memang bagus. kalau kerja jauh2 memang patut la guna.

    ReplyDelete
  14. I also kept one bottle in my car, just to be safe, this is so useful for me because I also kena tayar puncit :/

    ReplyDelete
  15. satu tin boleh pakai untuk empat biji tayar ke atau satu tin utk satu tayar sahaja?

    ReplyDelete
    Replies




    1. Tengok juga keadaan tayar. Kalau tayar kecil 2 kali. Kalau kempis teruk satu botol terus. Kalau nak saving. Pam setengah pastu top up angin kat pam station .. itu kalau tempat pam station tu dekat. Kalau nak lagi elok satu botol aje. Bila tayar dah mengembang dan sesuai untuk drive.. dah boleh close botol dan simpan baki untuk top up atau digunakan kali kedua

      Delete
  16. It is indeed a good products and useful for women like us. Kronos can help to solve your puncture tyre. at least your tayar has air and you can drive to safe place to fix it. I bring it with me whenever I drive.

    ReplyDelete
  17. Kena standby Satu Dalam Bonet kereta.. sebab nampak Ada kepentingan Di situ.. kalau pancit tengah jalan at least bolehlah Pam tak yah susahkan orang lain huhu

    ReplyDelete
  18. i really feel i should standby with one of my own...this is really convenient to have...and it's a safer option for the ladies..

    ReplyDelete
  19. Sudah simpan 1 dalam kereta... tak risau kalau tayar pancit tiba2

    ReplyDelete
  20. hidup menjadi mudahlah lepas ni kan. macam2 teknologi sekarang ni

    | blog helloaiman |
    | Tempahan Khat Kufi |

    ReplyDelete
  21. I read many good reviews about this, so I m thinking of trying it out also. Its good and handy for people like me who always on the road.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.