Pineng Power Bank Dari Shopee

Pineng Power Bank Dari Shopee| Hujung bulan lepas, Shopee adakan kempen sempena gaji pada 26 Februari hingga 28 Februari 2018. Kinah pun tak lepaskan peluang untuk join sama dalam kempen tu. Ala join membeli hehe. Join kempen takpe ye, jangan nak join makcik bawang. Bukan dapat apa pun, dapat dosa lagi ada la. Masa kempen tu, pelbagai tawaran dan barangan yang murah-murah sampai rambang mata ni nak beli apa.

Pineng Power Bank Dari Shopee

Last nye kinah decide beli power bank. Power bank ni berguna ye in case bila bateri handphone dah nak habis. Power bank la jadi penyelamatnya. Sebelum ni ada power bank Xiaomi, tapi dah rosak angkara ekperimen anak dara ni ha. Masa guna Xiaomi tu kita tak tahu berapa percent power yang kita dah guna? Hanya lampu je sebagai sign. Sebab tu dalam banyak-banyak power bank kat Shopee, kinah pilih Pineng Power Bank sebab dia ada LCD Display. Lebih mudah. Lagipun sebelum ni pernah juga guna Pineng. Lama jugakla pakai sejak zaman kerja dulu, itu pun dah rosak lepas kena lontar peluru. Sabar je la. Harganya pun takdela mahal. Bawah RM50.00 je. Murah kan.. Sebab tu kinah beli satu. Sekarang ni tak pasti la pulak harganya. Kang bukak lagi website tu nanti ada lagi yang terbeli haha.

Pineng Power Bank kali ni, kinah pilih warna pink pulak, dulu warna putih. Abis semua barang warna pink. Laptop pun pink aishh dah nama pun perempuan pink la pilihan hatinya. Ni pun tunggu power bank ni sampai, berjanggut rasanya. Bukan masalah dari seller tapi masalah dari Pos Laju. Dua hari delay. Dia bawak jalan-jalan dulu makan angin. Kata nak hantar last nya tak jadi. Agaknya banyak sangat barang nak dihantar penangan kempen ni kot huhu. Apa-apa pun barang dah selamat sampai. Lepas ni bila keluar jalan-jalan dah tak risau dah bateri dah nak out. Korang shopping apa aritu? Share la sikit..
Pineng Power Bank Dari Shopee Pineng Power Bank Dari Shopee Reviewed by Kin Naz on Friday, March 02, 2018 Rating: 5

17 comments:

  1. Cantik laa color pineng power bank ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan cantikkan warna ni. Sebab tu la kinah grab warna ni

      Delete
  2. brand Pineng ni memang elok rasanya kan.. tahan lama. CT punya yang lama memula powerbank diperkenalkan da 3/4 tahun guna. jenama Pineng la tu.. comel kaler pink. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah ramai yang kata jenama Pineng ni bagus. Harapnya yang ni pun tahan lama la CT.

      Delete
  3. lawa warna power bank nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2
      ada lebih ke power bank nih?
      pos sini satu
      hahaha

      Delete
    2. Haha sorry Hans ada satu je ni. Limited edition hihi

      Delete
  4. comeynye kaler pink....dulu png ada power bank pineng ni..lps da hilang...tak beli2 pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke. Apa kata beli semula warna sama dengan kinah ni.

      Delete
  5. Macam pineng di belah dua kan

    ReplyDelete
  6. Adik saya pakai brand pineng ni. Macam ok sebab sampai sekarang pakai lagi

    ReplyDelete
  7. cantiknya warna pink! Rasa macam nak beli powerbank baru jugak ni

    ReplyDelete
  8. Powerbank akak jenama pineng juga warna pink.tapi bukan jenis yg nih lah

    ReplyDelete

Powered by Blogger.