Koleksi Novel Bulan April

Koleksi Novel Bulan April | Alhamdulillah bulan April akan sampai ke penghujungnya tak lama lagi.  Rasa macam baru saja lagi kita sambut tahun baru. Cakap pasal tahun baru berapa buah buku yang kinah dah baca tahun ni hmm. Rasanya ada la dalam lima enam buah buku. Sikit sangat buku kinah baca tahun ni. Oh ye kalau korang nak tahu dalam bulan ni saja kinah dah habis baca dua buah buku. Satu pencapaian terbaik untuk kinah. Korang mesti dah berpuluh-puluh buku. 
Koleksi Novel Bulan April
Baru-baru ni kinah terima lagi tiga buah novel daripada sahabat facebook. Wah bertambah lagi koleksi novel kinah kat rumah ni. Cita-citanya nanti boleh buat library mini di rumah. Tapi bukanlah sekarang, satu hari nanti. Korang tunggu ye kinah review satu-satu nanti ye. Korang kalau nak baca review novel-novel yang kinah baca sebelum ni boleh baca review di sini.

Baca juga di sini
Koleksi Novel Bulan April Koleksi Novel Bulan April Reviewed by Kin Naz on Wednesday, April 25, 2018 Rating: 5

10 comments:

  1. seronoknya dapat novel ... mrs pip pun baru tahun ni semangat nak collect novel :))

    ReplyDelete
  2. Ibu zaid singgah lalu blogwalking di blog sis kinah. Banyak membaca untuk industri buku negara

    ReplyDelete
  3. Esok hari Jumaat penuh berkat,
    Hari ni khamis hujan gerimis,
    Kunjung mengunjung mengundang rahmat,
    Mama singgah blogwalking blog sis


    Kinah dah ada target bulan april nak baca novel apa. Terbaik

    ReplyDelete
  4. Hdah lama tak buat koleksi novel. Yang ada pun ada yang tak baca lagi.

    Jangan lupa baca entry terkini saya :
    http://www.azirahman.com/2018/04/psstt-gosip-baru-tentang-althea-bare-essentials.html

    Tq

    ReplyDelete
  5. Amboiii banyaknya novel. Dah lama rasanya tak baca novel lagi dah hihi.

    ReplyDelete
  6. ketiga-tiga tajuk novel tu sangat menarik hati.
    Selamat membaca ye :)

    Fatina Mudz

    ReplyDelete
  7. 2 nyawa 1 cinta tu best Kinah..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.