Beli Baju Raya di Butik Haqqi TTDI Kuala Lumpur

Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur | Pelbagai fesyen boleh digayakan dan menjadi pilihan apabila menjelang hari raya nanti. Kinah pun tak terkecuali ye. Kiranya nak ikut juga perkembangan fesyen pada masa kini. Baru-baru ni kinah singgah ke Butik Haqqi yang terletak di Taman Tun Dr Ismail Kuala Lumpur. Sebenarnya dah lama dah kinah aim satu baju ni masa singgah di Butik Haqqi Shah Alam. Pada masa tu cuma cuci mata je hehe. Haa kali ni baru la shopping kan dah gaji.

Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur

Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Kalau korang nak tahu butik Haqqi ni bukan saja membekal barangan keperluan haji dan umrah saja malah pakaian seperti kurta, jubah, baju kurung dan kasut pun ada tau. Kiranya mudahlah. Semuanya ada dalam satu tempat. Jadi tak payahlah korang nak pergi dari satu kedai ke kedai yang lain.

Antara barang kelengkapan Haji dan Umrah yang terdapat di butik Haqqi

Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Kelengkapan Haji  dan Umrah
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Kelengkapan Haji dan Umrah
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Kelengkapan Haji dan Umrah
Baju Raya 2018 by Nora Danish
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Teaser Baju Raya Kinah
Alhamdulillah pilih punya pilih baju raya idaman hati dapat juga baju yang berkenan di hati dan yang penting ada saiz macam kinah. Orang kata saiz macam kinah yang rendah dan agak berisi ni tak ada saiz di mana-mana butik tapi di Butik Haqqi ni ada ok. So tahun depan shopping dekat haqqi je la senang.

Ekhm korang susah hati ke sebab saiz takde? Jangan macam tu.. Kalau nak tahu di butik haqqi ada saiz dari S sampai la ke XXXL tau. Korang pilih je mana fesyen pilihan hati. Baju lelaki, perempuan semua ada kat sini okeh.

Meh kinah belanja sedikit baju yang ada di butik haqqi TTDI
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Apa yang kinah tunjuk ni cuma sebahagian je. Korang yang masih tak tahu nak beli baju raya kat mana, marilah datang ke butik haqqi. Macam-macam fesyen, warna dan pilihan yang boleh buat korang rambang mata. Apa yang penting harga yang ditawarkan pun berpatutan ok. Mana yang tak berkesempatan nak walk in ke butik haqqi, korang juga boleh beli secara online melalui portal haqqi. Haa lekaih cuci mata kat portal haqqi. Kebetulan tadi kinah bukak portal ada harga baju dari RM100++ diturunkan harga yang tak masuk akal. Tengah sale tu. 

ALAMAT BUTIK HAQQI TTDI
No 14, Jalan Wan Kadir 4, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur
Telefon03-7732 2247
Waktu Buka : 10.00 PAGI - 7.00 MALAM

Untuk Maklumat Lanjut
Laman Web
Facebook
Instagram
Twitter

8 comments:

  1. wah bestnya dapat pergi ke Haqqi TTDI nii...cantik2 baju kat sini rasa mcm nk pergi jugak larrr

    ReplyDelete
  2. yg nak pergi tunaikan haji dan umrah bolehlah dtg butik Haqqi ni...

    ReplyDelete
  3. lengkap ye pakaian dan barang di sini.
    Janji Kita

    ReplyDelete
  4. Cantik-cantik baju dekat butik Haqqi ni. Kak ana pun ada berkenan beberapa design. Kena terjah juga nanti ni.

    ReplyDelete
  5. Macam viral je butik ni, jeles tau tak dekat dengan tempat sendiri...

    ReplyDelete
  6. Lawanyaaa baju yang warna putih tu hehe. terbekenan pulak hehe

    ReplyDelete