Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah - apekinah.com

Thursday, 24 May 2018

Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah

Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah | Assalamualaikum semua. Dalam sedar tak sedar dah seminggu kita berpuasa kan. Pantas betul masa berlalu. Oh ye sekarang ni pasti ibu-ibu di luar sana tengah sibuk menyiapkan persiapan untuk hari raya. Kinah pun tak terkecuali jugak tau.

Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah

Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah

Ahad yang lepas selepas ke Jakel Shah Alam, kinah singgah pulak ke Butik Haqqi. Ala tak jauh mana pun dari Jakel jalan sikit je. Sekali sekala apa salahnya exercise. Tujuan asalnya nak cuci mata je tapi tersangkut pulak satu telekung dari Butik Haqqi ni. Kiranya ter shopping telekung raya la di Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah.
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah 
Untuk pengetahuan semua, butik Haqqi ni bulan sekadar jual kelengkapan untuk haji dan umrah saja tau. Jubah, dress, tudung, kasut pun ada di sini. Kiranya one stop centre jugak la. Tambahan pula tak lama lagi musim haji akan tiba, jadi sesuai sangat la ke butik haqqi ni.
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Alaaa jauh betul nak ke Shah Alam tu....

Korang jangan risau, walaupun tak dapat datang ke butik sebab jauh, korang masih boleh shopping kat butik ni. Tapi bagaimana?

Sekarang ni kan zaman di hujung jari, korang boleh dapatkan barangan kelengkapan yang diperlukan melalui atas talian, orang putih kata secara online. Hanya dengan layari website Haqqi korang boleh shopping di haqqi.
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Antara kelengkapan ibadah yang terdapat di portal haqqi
Oh ye sebelum terlupa, di butik haqqi bukan saja korang boleh dapat keperluan umrah dan haji malah korang juga boleh dapatkan kelengkapan raya yang bestnya daripada koleksi-koleksi jenama artis tau. Antara jenama artis yang terdapat di butik haqqi ialah Dara by Fathia Latiff, el by Elfira Loy, izzuexclusive, jenama haqqi sendiri, Medisole, Al-Mukarramah dan pelbagai lagi.

Serius cakap, kalau korang singgah ke butik haqqi confirm rambang mata sebab banyak pilihan daripada kanak-kanak sehingga ke orang dewasa. Apapun korang kena bijak berbelanja yer. Jangan terlebih sudah hehe.

Jom kinah belanja gambar di sekitar butik..
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Macam mana? Best kan???  Sekarang ni tengah ada promosi. Rugilah kalau tak grab. Oh ye mungkin ada yang tertanya-tanya satu je ke butik ni? Ehhh tak semuanya ada 5 cawangan di sahaja termasuk di Shah Alam, Bangi Sentral, TTDI dan satu di Pantai Timur, di Terengganu.
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah


Jom tonton video ni dulu


UNTUK MAKLUMAT LANJUT
Website

Butik Haqqi
NO 37, JALAN PLUMBUM P7/P, 
SEKSYEN 7, 
40000 SHAH ALAM,
SELANGOR DARUL EHSAN

Email
INFO@HAQQI.COM.MY

No. Telefon
03-5523 6430

4 comments:

  1. Huwaaahhh seronok kinah dapat shopping raya dia Haqqi... Banyak jugak yang menarik ye.. Telekung tu yang best... ;)

    ReplyDelete
  2. Bestnya shopping kt haqqi. Mcm2 ada

    ReplyDelete
  3. dah shopping telekung raya jugak best kain dia selesa

    ReplyDelete
  4. Tengok dari gambar, butik dia nampak kemas sangat

    ReplyDelete