Samyang Carbo Pink

Samyang Carbo Pink| Haritu masa ramai orang tengah buat challenge makan maggi Pedas Giler kinah pun nak juga mencuba. Tapi tak jumpa pulak maggi tu. Mungkin takde rezeki nak cuba masa tu.

Tengah pusing belek rak maggi tu ternampak pulak Samyang Carbo Pink ni.

Samyang Carbo Pink
Samyang Carbo Pink

Hmm teringin pulak nak cuba. Tapi yang jadi lama bertapa kat rak tu ada samyang yang kuning tu. Nak yang itu ke nak yang ni. Last kinah ambil Samyang Carbo Warna Pink ni. Nak mencuba. Harganya pun berbeza dengan Samyang Hot Chicken Flavor Cheese.

Harga Samyang Carbo ni RM24.90. Tu harga kat tempat kinah la. Tempat korang kinah tak pasti.

Agak-agaknya pedas tak macam samyang yang lain?
Samyang Carbo Pink
Samyang Carbo Pink

Hmm tak tau nak cakap. Masa mula-mula makan tu pedas la jugak. Lama-lama ok je. Tak de la pedas sampai bengkak bibir ni. Ni pandangan kinah. Lain orang lain pandangannya.

Nak tahu pedas ke tidak, korang kena rasa la dulu.
Samyang Carbo Pink Samyang Carbo Pink Reviewed by Kin Naz on Sunday, May 13, 2018 Rating: 5

10 comments:

  1. Dengar kata yang ni orang kata sedap sekali. Tak pernah rasa lagi sebab tak jumpa pun kat tempat Mai. Sedihnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah sedap jugak yang ni. Nanti ada la tu Mai. Sabar ye

      Delete
  2. Mama singgah blog walking ke blog sis kinah. Nak pedas makan yang warna merah hitam tu kan.

    ReplyDelete
  3. Selamat menjamu selera saya ucapkan. Singgah blogwalking petang isnin ni. Amboi warna pink tu

    ReplyDelete
  4. jom Kinah..kita lepak dan buat challenge makan ramai2..hehee

    ReplyDelete
  5. Apa khabar hari ni, ibu singgah ke blog sis kinah. Lama ibu tak merasa ni. Kali terakhir makan yang pedas tu

    ReplyDelete
  6. Wah ada Samyang pink pulak yer... Nanti nak try juga la...

    ReplyDelete
  7. wow ni sapa peminat giler warna pink mesti terus akan beli ^_^

    ReplyDelete
  8. hai kinah, mahal kan samyang ni, nak try jugak nanti sebab tgk mcm sedap je

    ReplyDelete

Powered by Blogger.