Beli Beg Baru Di Shopee

Saturday, August 18, 2018 6
Beli Beg Baru Di Shopee | Orang perempuan kalau dah bagi peluang untuk shopping memang tak ingat dunia. Tambah pula shopping online, lagi...

Guess My Weight Giveaway

Sunday, August 05, 2018 15
Dah lama jugak tak join giveaway ni. Takpe bulan ni kiter join ye. Giveaway kali ni kinah nak join dari Abam Kie. Selalu jugak join giveaw...

Sedapnya Min'z Sambal Hitam Pahang

Saturday, August 04, 2018 8
Sedapnya Min'z  Sambal Hitam Pahang | Baru-baru ni kinah ada join contest kat facebook yang dianjurkan oleh Kak Min kita, "Nikma...

Khasiat Kunyit Untuk Kecantikan

Friday, August 03, 2018 23
Khasiat Kunyit Untuk Kecantikan | Hari ni kinah nak kongsi sikit khasiat kunyit. Kunyit ni bukan saja digunakan untuk masak je ye, untuk ...