Imaan Suci Wipes | Koleksi Tisu Lembap Untuk Kegunaan Seisi Keluarga

Imaan Suci Wipes | Koleksi Tisu Lembap Untuk Kegunaan Seisi Keluarga Penggunaan tisu basah adalah sangat penting  pada masa kini terutamanya ibu yang ada anak kecil macam kinah. Semuanya nak kena cepat. Anak comot sana sini, tak terkecuali mak yang nak cuci mekap. Mujurlah adanya tisu basah dari Imaan, memang mudah dan sangat membantu bila ada tisu basah dari Imaan terutamanya ketika travel.

Imaan Suci Wipes | Koleksi Tisu Lembap Untuk Kegunaan Seisi Keluarga

Imaan Suci Wipes | Koleksi Tisu Lembap Untuk Kegunaan Seisi Keluarga
Imaan Suci Wipes | Koleksi Tisu Lembap Untuk Kegunaan Seisi Keluarga

Latar Belakang Imaan Suci World 

Imaan Suci World (ISW) telah mewujudkan jaringan usahawan dalam kalangan wanita untuk lebih berdikari dengan menambah pendapatan dan ilmu perniagaan melalui bimbingan dan latihan secara berterusan. Diasaskan oleh Puan Wawa Idris iaitu seorang Perunding Imej Bertauliah. Beliau yang merupakan seorang pengasas dan mentor yang berpengetahuan dan berpengalaman dalam menguruskan perniagaan dan mengambil berat akan perihal usahawan Imaan yang bernaung dibawahnya.

Kalau korang nak tahu, produk utama Imaan Suci World adalah koleksi tisu lembap tanpa alkohol yang berstatus HALAL dan yang paling penting ianya adalah keluaran Bumiputera di Malaysia untuk kegunaan wanita dan juga seisi keluarga. Setiap produk nampak lebih eksklusif , dan dihasilkan oleh kilang yang bertaraf GMP dan juga telah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Jadi, tak perlu ragu dengan produk keluaran Imaan Suci World ya.

Imaan Suci Facial Wipes

Imaan Suci Wipes | Koleksi Tisu Lembap Untuk Kegunaan Seisi Keluarga Suci Facial Wipes
Imaan Suci Wipes | Koleksi Tisu Lembap Untuk Kegunaan Seisi Keluarga
Imaan Suci Facial Wipes dicipta untuk mereka yang begitu suka make up dan mampu menanggalkan make up sepantas 10 saat. Haaa ajaib sungguh facial wipes ni. Paling best, ianya bebas dari alkohol. Jadi, kalau korang nak make up tebal atau nipis pun tak menjadi masalah sebab facial wipes ni memang water proff. Semua golongan boleh guna facial wipes ni kecuali baby tak digalakkan.

Kalau korang nak tahu, Imaan Suci Facial Wipes ni memang wangi. Wangi sangat-sangat dan ianya bukan sekadar wangi saja tau, ianya turut mampu melembapkan kulit muka kita kerana facial wipes ni mengandungi vitamin E. Jadi, mereka yang mengalami masalah kulit berjerawat pun boleh guna dan paling best ianya ringan dan mudah dibawa. Jadi, kaki travel tu jangan lupa Imaan Suci Facial Wipes wajib ada dalam list korang.

Kandungan
  • Purified water :Air yang telah melalui proses tapisan mengikut kualiti control atau standard umum (water for pharmaceutical use)
  • Propylene Glycol : pelembap bebas minyak ( untuk melembap dan refresh kulit)
  • Phenoxyethanol : ejen pewangi (untuk mengekalkan bau dan bau tahan lama)
  • Polysorbate 20 : Bahan pelarut minyak (mengawal minyak pada muka)
  • Perfume : minyak wangi haruman bunga
  • Cetylpyridinium Chloride : Anti septik ( untuk membunuh bakteria merbahaya pada muka, juga ia di gunakan pada ubat gigi, pewangi mulut dan tablet hisap )
  • CocoAmidopropyl Betaine: sabun/ pembersih yang di hasilkan dari minyak kelapa bahan organic (untuk membersih kotoran pada muka )
  • Tocopheryl Acetate : Vitamin E ( banyak manfaat untuk kulit Muka )
HARGA ASAL
1 Paket RM6
3 Paket RM15
1 Kotak RM85
Imaan Suci Wipes | Koleksi Tisu Lembap Untuk Kegunaan Seisi Keluarga
Berita baik kepada pembaca semua, sempena bulan ni bulan Kemerdekaan, ada offer tau. Korang beli sekotak Facial Wipes, korang akan dapat lagi 3 pek. Wawwwww siapa nak bagi kan. Haaa lekaih borong sebelum habis bulan ni.

Premium Wet Tissue (Tisu Argan Oil)

Imaan Suci Wipes | Koleksi Tisu Lembap Untuk Kegunaan Seisi Keluarga
Imaan Suci Wipes | Koleksi Tisu Lembap Untuk Kegunaan Seisi Keluarga
Premium Wet Tissue mempunyai fungsi yang sama dengan Suci Facial Wipes cuma bezanya yang ni mengandungi khasiat Argan Oil, Aloe Vera dan juga Vitamin E yang mampu melembapkan dan melindungi kulit muka. Sehelai tisu ni, mampu menanggalkan solekan diseluruh wajah dan mampu menanggalkan make up walaupun water proof. Haaa yang ni hebat.

Premium Wet Tissue ni sangat sesuai bagi mereka yang mengalami kulit kering dan sensitif kerana kandungan argan oil tersebut. Satu lagi kelebihan Premium Wet Tissue ni, kaya dengan antioksidan yang mampu melambatkan proses penuaan dan mampu mengurangkan parut jerawat. Kandungan yang terdapat dalam Premium Wet Tissue ni sama je dengan Suci Facial Wipes, bezanya ada penambahan argan oil.

HARGA  ASAL
1 Paket RM8
3 Paket RM20
1 Kotak RM120 

HARGA PROMO
1 Paket RM8
9 Paket RM60 Free 1 Paket Tisu argan Oil (pink)
1 Kotak RM108 Free 3 Paket Tisu Argan oil (pink)
Haaa offer!!! 

Suci Family Wipes

Imaan Suci Wipes | Koleksi Tisu Lembap Untuk Kegunaan Seisi Keluarga
Imaan Suci Wipes | Koleksi Tisu Lembap Untuk Kegunaan Seisi Keluarga
Imaan Suci Family Wipes merupakan tisu lembap yang diformulasi dengan Madu, Aloe Vera, dan vitamin E yang mampu memberi perlundungan untuk seisi keluarga. Apa yang menarik dengan Family Wipes ni, bebas dari kandungan alkohol dan boleh digunakan di seluruh badan. Suci Family Wipes ni sesuai untuk bayi ye. Boleh guna tanpa was-was. 

Sesuai sangat digunakan ketika:
  • Anak-anak menyusu, makan, tukar lampin, muntah & lain-lain
  • Aktiviti diluar rumah bersama keluarga (travel, riadah, sekolah & sukan)
  • Untuk membersih & menyegar kulit (daripada kotoran, peluh & daki).
  • Untuk hilangkan bau badan (bertindak sebagai deodorant)
  • Untuk penjagaan orang sakit & kurang upaya
  • Menjaga kebersihan ibu yang menyusu badan
  • Untuk membersih peralatan mainan kanak-kanak, perabot & lain-lain
HARGA ASAL
1 Paket RM6
3 Paket RM15
1 Kotak RM85

HARGA PROMO

1 Paket RM6
9 Paket RM30
1 Kotak RM60
Imaan Suci Wipes | Koleksi Tisu Lembap Untuk Kegunaan Seisi Keluarga

Suci Femine Wipes

Imaan Suci Wipes | Koleksi Tisu Lembap Untuk Kegunaan Seisi Keluarga
Suci Femine Wipes merupakan tisu lembap khas untuk zon keintiman wanita. Tisu lembap ini dicipta dengan 3 fungsi utama iaitu:
✔ Membersih
✔Menyegar
✔ Melindungi miss V
  • (+) Di formulasi dengan ekstrak daun SIREH & pati MAWAR. Semulajadi, tanpa alkohol & tanpa kimia berbahaya.
  • (++) Daun Sireh adalah sumber natural yang mengandungi anti septik, mampu membunuh kuman & antioksidasi berpunca dari bakteria dan kulat. Berkhasiat mengatasi masalah gatal, bau dan mencegah kuman.
  • (++) Pati mawar pula bertindak sebagai penyeimbang PH (3.5 - 4.5) & memberi rasa nyaman, sejuk dan segar pada kulit.
  • (+) Tisu lembap ini ✔ anti fungal ✔ anti bakteria ✔ anti septik ✔ anti oksidan & ✔anti keradangan. 
Rasa kering dan segar sepanjang hari. Pendek kata kalau tiada air, tiada sabun, tiada tisu. Tidak lagi jadi masalah, packaging sangat hygiene, bau mawar dan extra sireh. 

Cara Penggunaan
Hanya lap di kawasan intim wanita.untuk kegunaan luaran sahaja

HARGA ASAL
1 Paket RM6
3 Paket RM15
1 Kotak RM85

HARGA PROMO
1 Paket RM6
9 Paket RM45 Free 2 paket tisu family (kuning)
1 Kotak RM85 Free 6 Paket tisu Family (kuning)
Beli 9 pek dapat FREE 2Pek Family Wipes
Beli sekotak dapat FREE 6 pek Family Wipes
Haaa amacam gempak ke tidak offer bulan ni. Tunggu apa lagi dapatkan segera Imaan Suci Wipes korang sekarang sebelum offer ni habis. Habis tak dapat la nak tolong. Nak beli kat mana? Haaa korang boleh rojer dengan agen ni.

Jika anda berminat menjadi angel/agent boleh ke link 

Bayaran sebanyak RM30 akan di kenakan. Promo pada bulan 8 adalah tisu imaan Pink, Kuning serta Ungu dan akan tamat pada 31 ogos 2018.

Page : 
 
No. tel : 0193922261  (zira)

Email:
zira.shahrudin@gmail.com

#easytravel 
#tisutravel
#imaanworld
#imaansuci
#teabuahimaan
#zerobelly

23 comments:

  1. tak pernah cuba lagi yang ni.. skrng ada lagi stock lama kena tnggu habis baru nk cuba. penting ni kemana2 kena bawak senang nak buang mekap =)

    ReplyDelete
  2. senang skrg ni dah ada wet tissue yang boleh menanggalkan make up kan..

    ReplyDelete
  3. Bestkan produk imaan, Macam2 ada tisu tu pun best

    ReplyDelete
  4. Oh, tak sangka imaan wipes ni ada macam-macam jenis ikut keperluan dan fungsi. Ingatkan ada satu jenis je. Dah tengok ramai jugak yang pakai ni

    ReplyDelete
  5. pernah cuba dah imaan yang warna biru.memang best.so far memang yang ni favourite la utk tanggalkan makeup.yang pink pun dah try.next nak cuba yang kuning pulak hehehe

    ReplyDelete
  6. Yang warna biru nad pernah pakai, memang best, bau pun wangi..yang lain belum cuba, tapi haritu dapat contest wawa..nanti nak pakai

    ReplyDelete
  7. banayk juga produk yang di keluarkan oleh jenama ni kan, selain dari wipes ni ada lagi produk penjagaan diri yang lain

    ReplyDelete
  8. 1st time cuba Imaan Suci Wipes ni. Best sangat. Bau pon wangi. Lepas tu ada macam-macam jenis.

    ReplyDelete
  9. Ingatkan wipe wipe ni boleh pakai untuk baby je, rupa rupanya orang dewasa pun boleh juga. multipurpose

    ReplyDelete
  10. Sgt best imaan wipes ni.. Sbb memudahkan kerja kita bila travel atau keluar jln.. Xpyh nk bwk botol makeup remover...malah slmt digunakan sbb tiada bhn alkohol

    ReplyDelete
  11. Owh banyak gunanya Wet tissue ni..ingatkan utk anak-anak je..wajib ada letak dalam kereta 1 ni..

    ReplyDelete
  12. Kak liez pakai yg facial wipes.. mng senang nak bersihkan makeup.. kita xperlu tonyoh2 kuat.. even kdg2 guna utk lap tgn anak2 klau emergency...

    ReplyDelete
  13. Wahh senangnya.tq sebab share mudah Tau kalau ada tisu macam ni kalau nak travel especially dekat negara tkde air di tandss

    ReplyDelete
  14. Rawlins ambil yang kakak nyer sebab dia dah memborong aritu - memang senang nak guna dan yang penting - suci gitu. Nak bersihkan mekap pun lebih pantas.

    ReplyDelete
  15. Owhhh banyak kegunaan rupanya. Ingatkan just berbeza warna je. Rupanya ada fungsi dan baunya yg tersendiri. Eh bestlah mcm nie. Nak beli jugak !!

    ReplyDelete
  16. Xpernah cuba lagi..nanti nak try la..esp yg hon3y tu...mesti kulit moist ja lepas pkai ni

    ReplyDelete
  17. suka tengok packaging dia..cantik2..suka juga dengan bau dia ..bau fresh,,,paling penting kandungannya halal tidak merbahayakan kulit dan pengguna

    ReplyDelete
  18. Bila nak beli barang baru tak pernah guna, mesti akan baca dulu review macam ni di internet. Terima kasih kongsi

    ReplyDelete
  19. wahh!! Menarik nya promosi..beli sekotak Facial Wipes, dapat lagi 3 pek.. camni AM pun nak beli la.. senang dibawa ke mana2..

    ReplyDelete
  20. Eh besar juga saiz satu satu paket tu ye. Dalam gambar dan iklan nampak macam kecil secoet je hihi
    Selama ni iklan dia duk lalu lalang je kat ig, tapi tak terasa nak beli. Bila having trouble nak buang mekap bila singgah solat semasa travel, baru nak mengeluh n nyesal hahaha. It always happen to me

    ReplyDelete
  21. Ika suka guna yang warna biru tu. Senang betul tanggal makeup waterproof . Lagi pun senang letak dalam beg.Nak guna buka dan swipe sahaja betui tak?

    ReplyDelete
  22. Dalam beg sis memang kena ada wet tissu..tak kiralah utk buang makeup atau apa2 sahaja..tapi sis selalu pakai brand lain. Nanti bolehlah sis cuba Imaan Wipes ni pulak

    ReplyDelete
  23. serius baru tau jenama ni ada banyak jenis tisu basah. dah la packaging dia lawa hehe

    ReplyDelete