Suci Family Wipes | Kegunaan Untuk Seisi Keluarga

Suci Family Wipes | Kegunaan Untuk Seisi Keluarga Bila ada anak kecik ni, kalau tak comot memang tak sah. Macam Thahirah yang dah nak masuk 3 tahun bulan Oktober ni memang ada je eksperimen yang dia nak buat. Sedar-sedar je tangan dah comot, pegang itu, pegang ini. Tambah pula semenjak ada kes wabak kuku, kaki, tangan dan mulut (HFMD) kinah dah mula berjaga-jaga dengan kebersihan diri dia, bukanlah sebelum ni tak jaga cuma bila penyakit bermusim ni timbul, kita sebagai ibu ni memang kena lebih berwaspada. Mujurlah kinah diperkenalkan dengan tisu lembap keluaran Imaan Suci World. Lebih mudah di bawa dan paling penting ianya selamat digunakan

Suci Family Wipes |  Kegunaan Untuk Seisi Keluarga

Suci Family Wipes, tisu lembap viral
Ibu bapa di luar sana memang wajib ada Suci Family Wipes ni kerana kandungannya bebas dari alkohol jadi ibu bapa tak perlu ragu dan bimbang. Diformulasikan daripada ekstrak Madu, Aloe Vera dan Vitamni E yang mampu memberi perlindungan untuk seisi keluarga. Oleh itu, ianya selamat digunakan kepada bayi.

Waktu yang Sesuai Menggunakan Suci Family Wipes

Dihasilkan dari pengeluar bertaraf ISO 9001, ISO 22716 & GMP dan amat berkesan untuk menjaga kebersihan & melindungi  seisi keluarga. Adalah digalakan menggunakanya ketika;
  • Anak-anak menyusu, ketika makan, tukar lampin, muntah & lain-lain
  • Aktiviti diluar rumah bersama keluarga (travel, riadah, sekolah & sukan)
  • Untuk membersih & menyegar kulit (daripada kotoran, peluh & daki).
  • Untuk hilangkan bau badan (bertindak sebagai deodorant)
  • Untuk penjagaan orang sakit & kurang upaya
  • Menjaga kebersihan ibu yang menyusu badan
  • Untuk membersih peralatan mainan kanak-kanak, perabot & lain-lain
Suci Family Wipes, tisu lembap viral
Haaa serba guna juga Suci Wipes Family ni, dari bayi hinggalah ke orang dewasa semua boleh guna. Tak rugilah korang beli. Baunya pun wangi. 

Pesanan Ikhlas Untuk Ibu Bapa Di Luar Sana

Sebagai langkah mencegah jangkitan HFMD, jangan kupa guna hand sanitiser ketika di tempat awam.
Langkah Mencegah Jangkitan HFMD
Langkah Mencegah Jangkitan HFMD
UNTUK MAKLUMAT LANJUT
Website
Email : wowmissionsdnbhd@gmail.com
Tel : 03-42854919
Hp : 019-2862828

WOW MISSION SDN BHD
No 3A-08, D'Pandan Avenue 3, Taman Pandan Mesra, 68000 Ampang

3 comments:

  1. takpernah try lagi brand ni, tapi wet tissue mmg pentinG!

    ReplyDelete
  2. Tisu kuning pun best boleh pakai seisi keluarga. Boleh pm, agent sah imaan 0198723577

    ReplyDelete