Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit

Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit Imaan Tea Zero Belly Fruitea Detox merupakan 100% gabungan daun teh serta buah-buahan yang terpilih iaitu Mulbery, Passion Fruit, Soursup dan juga Candle Bush. Kini, tea Zero Belly Fruitea Detox menjadi pilihan ramai terutamanya wanita, yang begitu menggemari tea ini kerana baunya wangi, rasa lebih sedap dan paling utama dapat membantu mengekalkan berat badan.

Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit

Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit
Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit
Pembungkusan yang sangat eksklusif yang mana tea ni dibungkus di dalam aluminium foil (ada 5 uncang dalam satu paket) dan diletakkan dalam botol free BPA (Bisphenol A). Kalau nak tahu Tea Zero Belly Fruitea Detox ni menggunakan 100% bahan natural dan telah disahkan selamat oleh Melaka Biotechnology Corporation, iaitu sebuah makmal yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

Haa sesiapa yang ada masalah sembelit ataupun perut buncit bolehlah cuba Tea Zero Belly Fruitea Detox ni dengan hanya minum tea Zero Belly ni 1 atau 2 kali sehari pada waktu pagi atau sebelum tidur.
Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit
Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit
Dengan pengambilan Zero Belly beserta diet pemakanan yang betul dan seimbang serta aktiviti yang menyihatkan dapat membantu wanita mencapai impian seperti berikut:
  • Mengempiskan perut yang buncit
  • Menyelesaikan masalah obesiti
  • Lawas dan badan rasa ringan
  • Menyelesaikan masalah sembelit
  • Membuang angin dalam badan
  • Gula dalam darah dapat di kurangkan

Cara Penggunaan

  • Rendam uncang dalam cawan / mug berisi air panas.
  • Tujuan pencernaan – sehari 1 uncang
  • Tujuan kurangkan berat badan – sehari 2 uncang
  • Tujuan kekalkan berat badan – 3 kali seminggu
  • Boleh diminum oleh individu berumur 7 tahun ke atas, sesuai juga buat wanita menyusu. Tidak digalakkan untuk wanita mengandung
  • Antara Testimoni yang telah berjaya

    Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit
    Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit
    Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit
    Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit
    Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit
    Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit
    HARGA ASAL
    RM55 (25 uncang)

    Trial Zero Belly 
    RM28 (10 Uncang)
    Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit
    Tea Zero Belly Fruitea Detox | Membantu Mengatasi Masalah Perut Buncit dan Sembelit

    Jika anda berminat menjadi angel/agent boleh ke link https://angel.imaanworld.com/daftar/000048  

    Bayaran sebanyak RM30 akan di kenakan. 
    Promo pada bulan 8 adalah tisu imaan Pink, Kuning serta Ungu dan akan taman pada 31 ogos 2018.

    Page

      
    No. tel : 0193922261  (zira)

    Email:
    zira.shahrudin@gmail.com

    #easytravel 
    #tisutravel
    #imaanworld
    #imaansuci
    #teabuahimaan
    #zerobelly

    9 comments:

    1. bolehlah saya cuba ni, saya pun ada masalah mcmni

      ReplyDelete
    2. Wahhhh...bestnya detox...nanti nak beli la zero belly fruitea detox ni...

      ReplyDelete
    3. wahh..terasa macam nak cuba jer dan letih badan makin berat dan makin rasa penat..hehe

      ReplyDelete
    4. Gee singgah & follow sini

      Zianaeunos.com

      ReplyDelete
    5. wow.. boleh kurus !!!! hehehe ni cheq suka ni =D

      ReplyDelete
    6. macam best je...

      saya pun tengah cari produk yang seumpamanya

      ReplyDelete
    7. tgah try ni, harap harap boleh turun berat badan la

      ReplyDelete
    8. mcm best hehe. rasa nak cuba pulak sis kinah hee

      ReplyDelete