babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak yang ke -5 Di The Curve

babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak yang ke - 5 Di The Curve Assalamualaikum semua, pada hari Selasa lepas, kinah sekeluarga berkesempatan untuk menghadiri ke majlis pembukaan cawangan baru babyshop yang ke 5 di The Curve. Majlis ini turut dihadiri beberapa selebriti terkemuka tanah air kita seperti Yasmin Hani, Sazzy Falak, Diana Danielle dan pengacara si cantik jelita Daphne Iking.

babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak yang ke - 5 Di The Curve

babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak yang ke -5 Di The Curve
Kalau korang nak tahu, kewujudan babyshop sebenarnya dah lama. Bermula di Bahrain pada tahun 1973. Kini, kira-kira 240 buah outlet babyshop di 15 buah negara terpilih di dunia. Wahh kiranya bukan calang-calang jugak ye babyshop ni. Antara jenama barangan bayi yang terdapat di babyshop ialah Juniors, eligo, Giggles dan pelbagai lagi. Nak tahu jenama apa lagi yang ada, korang kenala datang ke sini.

Di sekitar majlis perasmian
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
Diana Danielle dan pengasas babyshop, Richard Collins bersedia untuk acara perasmian.
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
Yeayyy dengan rasminya babyshop telah dibuka
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
Antara selebriti yang turut hadir bagi memeriahkan lagi acara 
Kinah dah pusing habis babyshop di The Curve ni. Memang rambang mata kome oii. So, bagi bakal-bakal ibu, yang dah jadi ibu tu nak beli barang kelengkapan baby bolehlah datang ke sini sebabnya barang keperluan bayi sehinggalah umur 10 tahun ada jual di sini. Kiranya one stop center la babyshop ni. Senang kerja ibu nak cari barang anak.

Kalau korang nak tahu, keluasan babyshop di The Curve seluas 8500 kaki persegi dan bukan saja pakaian yang dijual di sini, malah aksesori dan permainan turut dijual di sini.

Jom kita cuci mata apa yang ada di sini
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
Baju untuk boys, warnanya pun ceria aje
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
Warna-warni dan pelbagai fesyen baju untuk gegirl 
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
Banyak betul pilihan baju untuk gegirl. Cantik-cantik semuanya
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
Baju untuk baby newborn
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
Baju boys pun cantik. Kualiti kain pun bagus.
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
Thahirah dah pening nak pilih aksesori yang mana
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
Pelbagai jenama baby car seat dan stroller ada di sini
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
Syurga mainan untuk anak-anak. Kat sini Thahirah paling lama memilih.
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
Comel betul 😍😍😍
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
Barang keperluan asas untuk baby pelbagai jenama
babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak
Yeayy settle shopping. Anak punya barang, kita yang excited haha. Sorry la ye sejak jadi mak orang ni kita over excited.
Thahirah excited main dengan gajet baru dia tu

Banyakkan item yang ada di babyshop ni kan? Dekorasinya pun sangat simple dan semestinya harga yang berpatutan. Jangan lupa ye singgah babyshop. Ada 5 outlet babyshop di Malaysia. Antaranya ialah:

Lokasi outlets di Malaysia:
1. The Curve -Lot 127, Level 1
2. IOI City Mall -L1-55, Level 1
3. MyTOWN Shopping Centre -L2-041, Level 2
4. Dataran Pahlawan Megamall Melaka, G083 - G087 & G090, Level Upper Ground
5. East Coast Mall Kuantan- L1-05, Level 1

Untuk Maklumat Lanjut 
Website:
www.babyshopstores.com

Facebook:
www.facebook/BabyshopStoresMY

Instagram:
@babyshop_malaysia

7 comments:

  1. Wah.. Best ini.. Shopping semua dalam satu kedai je.. Tak yah nk gi banyak banyak kedai..

    ReplyDelete
  2. even me myself pun suke masuk kedai anak2 hehe

    ReplyDelete
  3. nasib baik lah xde anak lagi....
    apa2 pun mmg geram la tgk baju budak2 semua cantik2..

    ReplyDelete
  4. Dah masuk sini, kompem susah nak keluar ni.. Hihi

    ReplyDelete
  5. bestkan..kak liez dah pujuk ensuami utk dtg lagi ke babyshop.. ada baju gugurl yang kak liez berkenan

    ReplyDelete
  6. Tak pernah la tak suka masuk kedai baby hehe. seronok tgk hee.

    ReplyDelete