Let's Be Beautiful by Ana Suhana

Assalamualaikum dan selamat petang semua. Disebabkan banyak giveaway dianjurkan pada bulan ni, kinah nak join jugakla. Mana tahu dalam banyak-banyak ada rezeki kat situ. Insya Allah kalau takde aral melintang kinah pun nak anjurkan giveaway pada bulan depan. So stay tune yer. Giveaway kali ni kinah nak join dari kak Ana Suhana. Hadiahnya of course la barang kecantikan. Jom join mana tahu ada rezeki korang
SYARAT-SYARAT :

1. Follow blog anasuhana.com.

2. Follow IG Ana Suhana di SINI.

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri ni.

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini. Kalau tak, Ana tak dapat detect penyertaan korang.

5. Good luck and all the best to all 😍.

6 comments:

  1. All the best Kinah..akak pun pun dh join dh

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    Semoga berjaya... :)

    http://www.mariafirdz.com/2018/09/giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum & hi. Terima kasih atas sokongan dalam GA Ana kali ni. Maaf agak lambat update senarai peserta. Senarai peserta boleh semak di link di bawah ni. InsyaAllah 3 pemenang akan diumumkan hujung bulan ini. Semoga ada rezeki kita semua. InsyaAllah.

    http://www.anasuhana.com/2018/10/senarai-peserta-giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete