Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed

Assalamualaikum dan salam ceria buat semua. Mesti ada di antara korang yang baru saja terima berita tentang kelahiran dari saudara terdekat ataupun rakan kan? Menjadi kelaziman di Malaysia ni, bila kita terima saja perkhabaran tersebut kita akan datang untuk menziarah. Namun begitu, ada juga yang tak berkesempatan untuk menziarah atas faktor tempat dan masa. Mana yang tak sempat untuk melawat tu apa kata sebagai tanda ucapan tahniah, korang hadiahkan je mereka dengan signature daripada Lovely Signed. Mesti diorang suka..

Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed

Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed, Lovely Signed
Kalau korang nak tahu website Lovely Signed merupakan website penghantaran hadiah yang telah direvolusikan di Asia. Kiranya lepas ni tak payah korang susah hati nak pergi shopping beli hadiah, order je dari online. Senang, jimat masa, tenaga dan minyak. Nak beli untuk anak sendiri pun boleh tau.

Menariknya dengan perkhidmatan Lovingly Signed, korang bebas memilih design dan juga membuat lakaran nama baby tersebut pada hadiah yang telah dipilih. Bestkannnn.. Setakat ni tak jumpa lagi website yang buat macam ni. 

Apa yang Menarik di Lovingly Signed

Banyak juga yang menarik di Lovingly Signed, korang mesti rambang mata nak pilih yang mana satu sebab semuanya comel-comel silap haribulan korang beli untuk diri sendiri.. Ehh ada ke macam tu hehe. Jom kita tengok apa yang ada di Lovingly Signed. 

Terbahagi kepada 5 kategori iaitu:

1. Gift Hampers
Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed, Lovely Signed
Super Luxe Baby Gift Set
Dalam kategori gift hampers ada pelbagai pilihan yang boleh korang pilih. Semuanya comel-comel. Pilihlah mana satu yang korang nak hadiahkan kepada baby yang baru lahir tu. Aduhai comelnya set Super Luxe Baby Gift Set ni. Warna pink gitu. Kalau untuk baby boy, ada je warna lain yang sesuai untuknya dan namanya pun di

2. Clothing
Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed, Lovely Signed
Bandana Bib Set - Blue & Grey
Kalau rasa cliche nak bagi gift set, apa kata hadiahkan Bandana Bib Set ni untuk si comel. Alahai comelnya bandana ni siap ada nama dia lagi. Kalau korang nak tahu, Kain yang digunakan daripada 100% Cotton yang bermutu tinggi dan sesuai sangat dengan kulit baby yang lebih sensitif. Korang juga boleh memilih warna yang sesuai untuk si comel.

3. Blanket and Towels
Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed, Lovely Signed
Muslin Swaddle Blanket - Pink & White
Selain clothing dan gift set, korang juga boleh memilih Blanket and Towels sebagai hadiah seperti Muslin Swaddle Blanket - Pink & White Star. Semestinya korang boleh memilih antara 4 warna yang korang suka dan 12 karakter yang berbeza. Waaahhh best sangat. Kualiti kain pun sangat bagus iaitu 100% adalah kapas, so sesuai sangat la dengan baby. Saiznya pun agak besar

4. Toy and  Accessories
Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed, Lovely Signed
Strawberry Dress Ragdoll With Apron
Kalau nak beri kelainan hadiah untuk si comel tu, apa kata korang hadiahkannya dengan toy and accessories. Hadiah yang comel sebegini boleh digunakan sehingga kanak-kanak. Di Lovely Signed, ada pelbagai jenis toy boleh dipilih untuk si comel salah satunya ialah Strawberry Dress Ragdoll With Apron. Ala comelnya doll ni dan lebih menarik nama si comel juga boleh di coret di doll ni. Mesti doll yang comel ni akan menjadi kesayangannya satu hari nanti.

Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed, Lovely Signed
Personalised Tractor Backpack
Selain doll yang comel tu, korang juga boleh memilih accessories sebagai hadiah. Sebagai contoh yang ni, beg yang sebegini sesuai dihadiahkan kepada kanak-kanak yang berusia 2 atau 3 tahun. Tambahan pula dengan karakter comel seperti ni pasti menarik minat mereka.


Bagaimana dengan Penghantaran Lovely Signed 

Setiap item yang dibeli di Lovely Signed akan dihantar dengan kotak yang eksklusif ini. Jika korang inginkan kotak ini nampak lebih eksklusif, korang boleh jer request dengan pihak Lovely Signed.
Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed, Lovely Signed
Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed
Maklumat Penting untuk Proses Penghantaran dan Cas yang dikenakan

  • Penghantaran adalah percuma di Seluruh Singapura termasuklah Pulau Ubin
  • Penghantaran pada hari bekerja juga adalah percuma 
  • Kadar penghantaran sama rata untuk luar kawasan Singapura $25
  • Penghantaran ke antarabangsa adalah percuma jika pesanan melebihi SGD250
Untuk maklumat lebih lanjut lagi mengenai Lovely Signed, bolehlah layari Facebook, Instagram dan Pinterest.


10 comments:

  1. ala bestnya tapi belum ada baby pulak haha

    ReplyDelete
  2. eeeeiiii cutenya hadiah ni, nak juga sebiji ...
    muehehe.... siapa nak bagi, I suka ... :))

    ReplyDelete
  3. haaa. good sharing . lagi 2 bulan saay nk deliver baby ni

    ReplyDelete
  4. menarik lah. sesuai untuk bagi hadiah kat newborn baby.

    ReplyDelete
  5. fuh menarik la . ada idea ni nak bg gift untuk2 kawan2 yg baru dapat baby . packing pun guna box yg menarik nampak eklusif , yg penting free postage

    ReplyDelete
  6. bestnya sbb boleh letak namalagi..lain dr yg lain

    ReplyDelete
  7. Bestnya.. Sbb boleh design nama baby.. Suka suka suka..

    ReplyDelete
  8. Geram nengok hamper-hamper tu semua...cute sangat!!
    Siap boleh letak nama ek..untung Mummy-mummy sekarang...

    ReplyDelete
  9. hai..jemput join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  10. WOW CANTIKNYA PRODUK DARIPADA WEBSITE NI..

    ReplyDelete