Hadiah Untuk Top Komentor

Seperti yang dijanjikan hari tu, kinah ada announce yang kinah tengah cari top komentor untuk blog apekinah ni dan masa tu hadiahnya tak sampai lagi. Boleh baca link di sini Pencarian Top Komentor Bulan Oktober

Haaa ni nak kabor ni, hadiahnya dah sampai kelmarin. Akak ninja yang hantarkan. Nak tahu apa hadiah yang kinah sediakan untuk top komentor.... Jeng jeng jeng ni dia......

Sekeping mask daripada Tony Moly dan Lip Tint daripada Tony Moly untuk top komentor.
Nak tak ni??? 

Haaa lekaih komen banyak-banyak kat blog kinah ni. Tak kisah la entry baru ke lama ke. Boleh jer. Nak tahu siapa ranking utama boleh tengok widget di sidebar tu. 

13 comments:

  1. Asalam apa khabar..singgah dan follow you. dari blog mia mulanya Etuza datang ya..
    alamak jika di beri ada rezeki nak juga..hehehe

    ReplyDelete
  2. Wahh siapa yang dapat tu memang beruntung.

    ReplyDelete
  3. nak kena komen banyak banyaklah ni! kenan liptint tu hihi

    ReplyDelete
  4. Lip tint tu best, kak pip guna.

    ReplyDelete
  5. first time dengar nama brand tonymoly.

    ReplyDelete
  6. wah..best tu hadiah..tpi nk kejor yg top tu, berpoluh..haha

    ReplyDelete
  7. Wah..bestnya hadiah tu. All the best semua..jauh nak kejar ni..huhu

    ReplyDelete
  8. hadiah menarik ni...siapa la yang dapat ye..

    ReplyDelete
  9. Hai,jemput join segmen saya!!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  10. menariknya hadiah nak kena jadi top comment ni hahhaa

    ReplyDelete