Pencarian Top Komentor Bulan Oktober

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Rasanya masih belum terlambat lagi kinah nak ucapkan Welcome to Oktober. Oh ye kinah sebenarnya nak inform kepada semua, untuk bulan ni alhamdulillah ada rezeki lebih sikit, jadi kinah nak cari top komentor untuk bulan Oktober. Korang boleh komen sebanyak mana yang post yang korang nak. Takde sekatan.. Entri lama pun boleh...
Hadiahnya pula nanti kinah reveal sebab baru je order. Apa yang pasti kinah order dari Korea. So tunggu apa lagi, korang dah boleh mula sekarang. Komen banyak-banyak tau. Terima kasih yer....

16 comments:

  1. komen panjang ke komen pendek..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terpulang.. yang penting biarlah ada kaitan dengan post๐Ÿ˜‰

      Delete
  2. ok... insya allah nnt kita join komen mengkomen ni, kot kot jadi top komentor kan ...hehe.

    ReplyDelete
  3. Waalaikumussalam..yey..tak sabar nak komen2.

    ReplyDelete
  4. Nak Komen nih..nak hadiah tu hehe

    ReplyDelete
  5. Menarik niii..salam kenal dari www.iradzahir.com

    ReplyDelete
  6. wahhh...best tu Kinah..good luck kat sesiapa yg nak cuba dan mungkin akak jugak..hehehe

    ReplyDelete
  7. Wah.. Mcm best je.. InshaAllah.. Nnti cikla komen byk2. Hehe

    ReplyDelete