Artis Kpop Pun Guna Althea Real Fresh Skin Detoxer

Artis Kpop Pun Guna Althea Real Fresh Skin Detoxer | Ahaaaa kalau korang masih ingat lagi, kinah pernah cerita mengenai Real Fresh Skin Detoxer dari Althea. Ala mask yang boleh detox muka kita sepantas 10 saat. Ingat lagi kan..... Kalau ada yang tak ingat boleh baca je di SINI
Artis Kpop Pun Guna Althea Real Fresh Skin Detoxer
Haa ni nak habaq mai ni, kalau korang nak tahu, sekarang Althea sekarang berkoloborasi dengan satu rancangan kecantikan iaitu Korea's Top TB Program Get It Beauty. 
Artis Kpop Pun Guna Althea Real Fresh Skin Detoxer
Perghhhh cayalah Althea. Korang boleh tonton video tu di sini
Bukan Minsco dan Jeonghwa saja menyukai Real Fresh Skin Detoxer ni je tau. Ramai yang dah mencuba dan rata-rata bagi feedback yang positif mengenainya.
Artis Kpop Pun Guna Althea Real Fresh Skin Detoxer
Apa yang penting ianya selamat digunakan kerana bahan yang digunakan ialah daripada bahan semula jadi iaitu Green Tea dan juga kelopak bunga Ros.

Korang yang berminat nak mencuba skin detoxer yang terbaik dari Althea ni boleh layari laman web yang kinah lampirkan di bawah

https://my.althea.kr/real-fresh-skin-detoxer-set

Baca Di Sini
  1.  Althea | Milk Peel Cream Mask Review
  2. Althea | Petal Velvet Sunaway SPF50+ PA++++


4 comments:

  1. Aku selalu perlu kena pastikan produk skin care yang aku pakai adalah selamat. Althea Real Fresh Skin Detoxer ni adalah produk yang betul2 boleh dipercayai.

    ReplyDelete
  2. Macam best produk ni , ccl nak try la nanti ,

    ReplyDelete
  3. wow.. produk korea kn mesti terbaik ni

    ReplyDelete