Breaking

Sunday, 30 December 2018

Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist by Titi Kamal X Althea

Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist by Titi Kamal X Althea | Pada minggu lepas kinah sekeluarga pergi bercuti. Nak pergi bercuti kot, semestinya benda yang paling penting kena bawak Stay Fresh Body Sparkling Mist by TitiKamalXAlthea ni. Takde benda ni memang rasa macam tak lengkap je hari kinah. Selepas mandi je terus spray.. Bau dia sangat wangi dan kita akan rasa lebih segar sepanjang hari tanpa risau bau badan. Korang.... kalau badan kita berbau confirm self confidence kita kurang dan apa yang pasti merancakkan lagi topik makcik bawang dengan topik bau badan yang tak best.
Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist by Titi Kamal X Althea

Keistimewaan Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist

Sejujurnya kinah dah jatuh cinta dengan Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist ni. Gabungan aroma bunga dan buah membuatkan si pemakai rasa lebih segar dan paling penting harumannya tahan lama sepanjang hari. Kalau korang nak tahu, body sparkling mist ni diformulasikan dengan kesan yang tidak melekit dan lebih menyegarkan. So sesuai sangat la dengan kinah ni. Setakat ni dah merata kinah bawak Body Sparkling Mist ni sampai ke Johor tau..

Oh ye, kalau korang perasan ada Titi Kamal X Althea, haa itu sebenarnya Althea berkoloborasi bersama Titi Kamal iaitu penyanyi dan pelakon terkenal dari Indonesia. Siapa yang tak kenal dengan Titi Kamal iaitu ikon kecantikan di Asia Tenggara.
Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist by Titi Kamal X Althea

Kandungan Althea Stay Fresh Body Sparkling by Titi Kamal

Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist by Titi Kamal X Althea
Antara bahan yang digunakan dalam Stay Fresh Body Sparkling

Damask Rose Water - melindungi kulit dari dehidrasi dan memberikan keharuman yang lembut

Minyak Jeruk Manis - menyegarkan

Ekstrak Bunga Elder - memberi kedinginan dan menenangkan kulit

Kandungan lain
Alcohol, Water, Glycerin, Fragrance, Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Rosa Damascena Flower Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sambucus Nigra Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Magnolia Liliflora Flower Extract, Plumeria Rubra Flower Extract, Lilium Tigrinum Extract, Ethylhexylglycerin

Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist by Titi Kamal X Althea
Kinah sudah. Korang bila lagi nak mencuba Stay Fresh Body Sparkling Mist ni? Boleh dapatkan terus di sini >>> https://my.althea.kr/stay-fresh-body-sparkling-mist

Ratings
Bauan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Packaging ⭐️⭐️⭐️⭐️
Ketahanan ⭐️⭐️⭐️⭐️

Untuk pembelian Saiz 100ml hanya RM35  saja dan untuk dapatkan maklumat lebih lanjut boleh terus layari website rasmi Althea

7 comments: