Breaking

Friday, 16 August 2019

Majlis Pembukaan Marrybrown Caltex Sungai Choh, Rawang

Majlis Pembukaan Marrybrown Caltex Sungai Choh, Rawang | Sebelum ni kalau teringin nak makan nasi dan mee kari Marrybrown, kami terpaksa pergi ke Batang Kali. Jauh sikit la dari rumah dan kalau pergi pada hari minggu nak ke sana jammed sikit.

Tapi sekarang tak perlu lagi nak ke sana kerana pada 15 Ogos 2019 yang lepas, dengan rasminya Marrybrown Caltex Sungai Choh Rawang telah dibuka. Tahniah Marrybrown.
Marrybrown Rawang, Marrybrown Caltex, Marrybrown, Marrybrown cawangan Rawang
Majlis Pembukaan Marrybrown Caltex Sungai Choh, Rawang
Buat pengetahuan semua, Marrybrown Caltex Sungai Choh adalah cawangan pertama yang dibuka di Rawang. Cuti sekolah pun tak lama lagi dah nak habis dah, apa lagi orang Rawang bolehlah bawak anak-anak makan kat sini.

Lepas ni meriah la sikit Sungai Choh ni ha. Kalau tak sunyi je kawasan ni.
Marrybrown Rawang, Marrybrown Caltex, Marrybrown, Marrybrown cawangan Rawang
Dato' Joshua Liew, Ketua Pegawai Eksekutif Marrybrown
Marrybrown Rawang, Marrybrown Caltex, Marrybrown, Marrybrown cawangan Rawang
Tuan Syed Ahmed, Country Chairman Chevron Malaysia
Majlis ini dirasmikan oleh Ketua Pegawai Eksekutif Marrybrown Dato' Joshua Liew dan Tuan Syed Ahmed selaku Country Chairman Chevron Malaysia Limited. Buat pengetahuan semua, ini adalah jalinan kerjasama antara Marrybrown Malaysia dan Caltex dan memilih Caltex Sungai Choh Rawang sebagai lokasi pertama mereka. Untung orang Rawang hehe..
Marrybrown Rawang, Marrybrown Caltex, Marrybrown, Marrybrown cawangan Rawang
Persembahan daripada krew Marrybrown
Majlis pembukaan Marrybrown Caltex Sungai Choh turut dimeriahkan lagi dengan persembahan daripada krew Marrybrown dan juga tarian singa.

Boleh tonton video tarian naga semasa majlis pembukaan
Happening sangat majlis pembukaan ni, bukan saja dihadiri oleh kami dalam kalangan geng blogger di sekitar Rawang, malah ianya turut dihadiri oleh orang ramai yang turut teruja dengan pembukaan cawangan Marrybrown terbaru ni.
Marrybrown Rawang, Marrybrown Caltex, Marrybrown, Marrybrown cawangan Rawang
Majlis Pembukaan Marrybrown Caltex Sungai Choh, Rawang
Oh ye bersempena majlis pembukaan secara rasmi Marrybrown Caltex Sungai Choh ni, pihak Marrybrown menawarkan beberapa menu pilihan secara percuma kepada 100 pelanggan terawal selama 3 hari bermula 15 Ogos ini sehingga 17 Ogos 2019. 

15 Ogos 2019 (Khamis)
⭐Percuma Nasi Marrybrown

16 Ogos 2019 ( Jumaat)
⭐Percuma Chicken Burger

17 Ogos 2019 (Sabtu)
⭐Percuma 1 ketul MB Crispy Chicken

dengan satu pembelian dari menu Marrybrown untuk seorang pelanggan

Untuk maklumat lebih lanjut dan pelbagai promosi Marrybrown boleh layari

Instagram : Marrybrownmy
Youtube : MarrybrownTV

24 comments:

  1. Wah dah senang la orang2!Rawang sekarang nak makan Marry Brown ek.

    ReplyDelete
  2. Orang Rawang takyah jauh2 dah nak makan Marrybrown. Mee kari dia sedap!

    ReplyDelete
  3. yummy to see food, yeah this brand also I saw in Giant usj got. My son likes to eat there too

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya kan? Dapat makan percuma tak time pembukaan cawangan Marrybrown ni :) Gurau je...memang best bila ramai2 rakan blogger join bersama dan buat review sama2 tentang Marrybrown ni.

    ReplyDelete
  5. Saya pun suka pergi Marrybrown. Alternatif yang lebih baik dari KFC dan McD.

    ReplyDelete
  6. pergi jugak ekk.
    ramai rakan blogger attended ni. syok lah. makan free :)
    aida suka gak gi marry brown ni. rumah lama, dekat jer dgn marry brown.
    anak-anak suka sebab ada kerusi buaian tau.
    makanan nyer yes sedap, variety. harga pun ok lah, affordable.

    ReplyDelete
  7. kalau Naim tak silap ada rakan blogger share entri pasal ini di dalam segmen dalam fb Malaysia Lifestyle Blogger. Semoga ia menjadi pilihan utama masyarakat setempat

    ReplyDelete
  8. Wahh. Untunglah kami orang2 rawang lepas ni. Makan dkt mb rawang ni parking senang. Nak pergi bandar sesak. This one better choice

    ReplyDelete
  9. Congratuations to Marrybrown for new opening dekat Caltex Sungai Choh Rawang. Nice news for people around that area.

    ReplyDelete
  10. paling tak pun ada pilihan lain makanan segera kat Rawang ni kan Kinah :)

    ReplyDelete
  11. Senamg lah kinah lepas ni bebila teringin nak makan MB dah dekat dah kan. Tak yah sampai batang kali dah. Kak ana suka burger MB. Sedap dan murah.

    ReplyDelete
  12. kita tak pernah lagi makan di marrybrown. nampak gaya macam nak kena pergi cuba ni. btw tahniah atas pembukaan cawangan baru

    ReplyDelete
  13. lama dah tak pegi rawang ni. caltex sg choh pun dah tak boleh recall kat mane. hehehe. btw, best lah ada marrybrown kat sane.

    ReplyDelete
  14. Yayy next time when I pass by Rawang can try this out it's been a long time since I had Mary Brown miss the frily chicken

    ReplyDelete
  15. wahhh dah buka ya cawangan baru di sana. nasib baiklah ada cawangan etrdekat dengan tmpt tinggal kita. boleh pergi nanti. dorg baru keluarkan perisa ayam baharu kan ? xcuba lagi. nanti nak cuba

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada Marrybrown atas pembukaan cawangan yang baru di Rawang ini dan juga tahniah kepada orang Rawang kerana ada satu lagi restoran pilihan yang sedap dan murah kita suka nasi Marrybrown memang sedap kegemaran...

    ReplyDelete
  17. Wah!! Dah ada buka rupanya MB kat Sg Choh.. Leh la AM bawa anak2 ke sana hujung bln nie.. Mesti seronok si adik nie.. Dia suka ayam goreng MB..

    ReplyDelete
  18. dah lama tak makan marry brown! Since dah ada promo pembukaan ni boleh la menyinggah ke sana. Bukan selalu nak dapat peluang makan Nasi Marrybrown free ni hihi

    ReplyDelete
  19. Sebelum nie susah nk cari marrybrown area Rawang, tahniah atas pembukaan cawangan baru..

    ReplyDelete
  20. The events which took place play an integral role in bettering and developing the educational sphere. We hope thay won't stop on this only.

    ReplyDelete
  21. The opening ceremony was very cheerful and colorful and everyone who came here today received a lot of pleasant and positive emotions and joy.

    ReplyDelete
  22. lama dah tak makan marrybrown ni.. dulu rajin gak dok gi makan kat sana. sedap2 juga.. lagi lagi burger dia! mabeles.. tahniah utk cawangan baru... moga terus sukses

    ReplyDelete
  23. Lapar pulak tengok makanan ni. Heee

    ReplyDelete
  24. The opening of the Marrybrown Caltex River Choh was also celebrated with performances from the Marrybrown crew as well as the lion dance.

    ReplyDelete