Showing posts from April, 2014Show All
Sakit Mata

Assalamualaikum semua Baru ni kinah kena sakit mata. Bengkaknya tak terkata sampai nak buat kerja pun dah tak boleh nak  fokus. Pandangan semakin kelabu nak tekan keyboard pun dah tak nampak. Parahh. Lepas siap semua kerja …

Aku Isterinya (Download) Episod 6,7,8,910,11,12,13,14

Assalamualaikum semua Episod 6 -  DOWNLOAD Episod 7 -  DOWNLOAD Episod 8 -  DOWNLOAD Episod 9 -  DOWNLOAD Episod 10 -  DOWNLOAD Episod 11 - DOWNLOAD Episod 12 - DOWNLOAD Episod 13 - DOWNLOAD Episod 14 - DOWN…

Berangkat Ke Kuala Lumpur Untuk Menghadiri Sesi Latihan SPAD ICOP-SAFETY

Assalamualaikum semua, Jumaat lepas dapat surat daripada SPAD untuk hadiri Sesi Latihan SPAD ICOP-SAFETY. Bos dengan muka selambanya "Nurul, you pergila sesi latihan ni". Alamak, kinah kena pergi pulak sesi latiha…

Pasar Raya Halal Buka Cawangan di Malaysia

Assalamualaikum semua Kerjasama Lulu, FELDA babit pelaburan RM647 juta   Dubai: Pasar raya halal terbesar di Asia Barat akan membuka cawangannya di Malaysia dengan kerjasama FELDA pada tahun ini, kata Tan Sri Muhyiddin …

Betui Ke Tidak? Huhuh

3 Maut 10 Parah Bas Terbalik Di Bentong

Assalamualaikum semua, Tiga termasuk sepasang suami isteri maut manakala sepuluh lagi cedera parah dalam nahas bas terbalik di Bentong. Dalam kejadian kira-kira pada jam 12.30 malam dipercayai bas itu memotong beberapa ke…

Anugerah Terindah Episod 1,2,3,4,5,6,7

Assalamualaikum semua Episod 1 - DOWNLOAD Episod 2 - DOWNLOAD Episod 3 - DOWNLOAD Episod 4 - DOWNLOAD Episod 5 - DOWNLOAD Episod 6 - DOWNLOAD Episod 7 - DOWNLOAD Credit to: Pereka Cerita

Aku Isterinya (Download) Episod 1,2,3,4.5,

Assalamualaikum semua, Sesiapa nak download Aku isterinya kinah ada sediakan link.  Episod 1 - DOWNLOAD Episod 2 - DOWNLOAD Episod 3 - DOWNLOAD Episod 4 - DOWNLOAD Episod 5 - DOWNLOAD Credit to: Pe…

Safi Balqis White Trilogy

Assalamualaikum semua Hari ni kinah beransur pulih dari demam yang panjang alhamdulillah. Kali ni kinah nak cerita mengenai produk penjagaan kulit yang kinah pakai. Kinah sebenarnya pengguna produk Safi Balqis Perfect 10. H…

Ambil Darah Untuk FCB

Assalamualaikum semua Semalam entri bergambar je, hari ini entri bertulis pulak huhu. Yer kinah tak sihat. Kinah demam masuk hari ini dah 5 hari. Hmmm lama kan. Sebenarnya kinah dah pergi klinik swasta masa mula-mula kena…

Monday Blues

Cuma gambar yang berkata huhuhu

Transkrip Penuh Komunikasi Dalam Pesawat MH370

Assalamualaikum semua, ini adalah transkrip penuh komnunikassi dalam pesawat MH370 dengan menara kawalan udara Kuala Kumpur hari ini. Sumber Berita Harian Online

Sidang media harian MH370 dibatalkan

Assalamualaikum semua.. Kali ni kinah nak share mengenai sidang media harian MMH370. Berita ni dipetik daripada Berita Harian Online KUALA LUMPUR: Sidang media harian mengenai perkembangan terkini kehilangan pesawat Malaysi…

Pekerja Bank Curi RM10.8j Untuk Melanggan Pelacur

Assalamualaikum semua. Hari ni kinah tertarik dengan tajuk Beritta Harian Online mengenai curi duit untuk melanggan pelacur. Nasibla kejadian ni berlaku di luar negara. Kalau dalam negara kita berlaku kes macam ni memang ha…