Showing posts with label Alexa. Show all posts
Showing posts with label Alexa. Show all posts

Wednesday, 2 November 2016

,

Setelah hampir sebulan kinah mula aktif berblog, alhamdulillah ranking alexa dah ada peningkatan. Dah ada ranking Malaysia. Masa mula-mula dulu tiada ranking lagi. 
Ranking ni masa baru je aktif. Banyak betul nombornya.

Ha yang ni setelah hampir sebulan berblog. Misi pertama tercapai iaitu nak ada rank di Malaysia. Misi yang seterusnya ialah nak mengecilkan lagi bilangan rank. Terima kasih kepada semua yang support blog kinah ni. Kalau tiada support daripada semua kinah tak akan dapat rank macam ni. Keep it up..




Sunday, 19 January 2014

,

Assalamualaikum semua, 

Orang sibuk tayang alexa diorang. Kinah pun nak tayang jugala. Tapi kinah punya tak segempak korang punya

Pada yang nak cek jugak, boleh tekan kat sini 

Friday, 1 November 2013

,
Assalamualaikum semua..

Kinah blogwalking tengok mereka-mereka itu update ranking alexa. Kinah pun nak cek gak la tengok tengok hmm kena usaha lebih lagi dan ranking kinah tidak la secanggih macam mama. Kalo nak cek boleh cek kat sini tau

See, kena usaha lebih lagi ni ^_^