Macammana Nak Hantar Tiket Ke Nuffnang

Assalamualaikum..

Entri kali ni nak menjawab soalan daripada Telinga Bulat, dia tanya macam mana nak hantar tiket ke Nuffnang

Pertama sekali cari ni

 Lepastu

Tick pada bahagian ni

Kemudian isi bahagian ni 
P/s priority tu tukar jadi high ye, biar pihak nuffnang nampak kewujudan awak punya suggestion and enquiries tu. Selepas tu submit.

Harap penerangan saya ni jelas untuk awak ye TB. Sori lambat buat entri ni 


7 comments:

  1. kin time kasih..TB da view..sbb bantu TB ;)

    ReplyDelete
  2. kak liya baru je kemarin hntar tiket ^_^

    ReplyDelete
  3. hantar tiket selagi tak dapat cpuv... hihi

    ReplyDelete
  4. oooo mcm ni rupanya hantar tiket,, thanks for that info,,

    ReplyDelete