Disclaimer

PERINGATAN

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis melalui email: kinahnazari@gmail.com

PENAFIAN/ DISCLAIIMER
www.apekinah,com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Segala maklumat yang terdapat di dalam blog ini adalah melalui pengalaman dan pemerhatian penulis. Selain daripada itu, maklumat juga diperolehi daripada sumber-sumber yang boleh dipercayai dan sumber-sumber tersebut telah di kreditkan/dibacklink/ dinyatakan di bawah setiap artikel yang diterbitkan bagi menghormati penulis asal. Akan tetapi jika anda dapati tiada kredit di letakkan di dalam artikel tersebut, sila hubungi penulis untuk meletakkan kredit kepada yang berkenaan. Kerjasama anda amatlah dihargai bagi menjaga hubungan sesama penulis. Gambar yang tiada watermark merupakan gambar daripada sumber cariaan google yang telah di kreditkan kepada pemilik gambar.


Jika anda ingin berkongsi atau menyebarkan sebarang maklumat daripada blog ini yang melibatkan perkongsian pengalaman penulis itu sendiri, sila kreditkan artikel tersebut ke blog ini. Pembaca atau pengunjung digalakkan berkongsi artikel dari blog ini melalui lama sosial yang ada samada melalui facebook, twitter, google plus, pinterest dan LinkedIn dengan hanya menekan butang media sosial yang tersedia di dalam setiap artikel.


Untuk sebarang pertanyaan, penulis sedia dihubungi melalui email : kinahnazari@gmail.com dan harap bersabar menunggu pembalasan email dari penulis.
Post a Comment

0 Comments