Showing posts from 2012Show All
Kerja Oh Kerja

Assalamualaikum, topik hari ni ialah kerja.  Sapa yang x mau kerja cuba habaq mai. Kerja merupakan satu keperluan dalam kehidupan kita. Cuba bayangkan kalau kita x berkerja macam mana kita nak isi perut kita, x kan nak mak aya…

Seronok Punyer Pasal

Assalamualaikum, haha ini idea baik punya. Sesiapa yang nak online pas ni x payah dah nak angkut laptop korang yang berjenama tu. Tengok gambar kat atas tu siap bawa desktop lagi kat Mc Donald tu..  Heheh ni bukan meringan…

Anugerah Skrin 2012

Assalamualaikum semua.  Harap pada hari ini lebih baik daripada semalam.  Malam semalam siapa ada tengok majlis Anugerah Skrin ke 14 yang bertemakan fairytale tu?  Pada permulaan tengok promo di Wanita Hari Ini nampak macam m…

Assalamualaikum, akhirnya muncul kembali setelah tidak mengupdate ini blog untuk sekian lamanya hahaha..   Bukan apa kiter ni sibuk dengan praktikum aritu, so nak update blog tu kena pikir dua tiga kali gak le coz penat deng…

Hasil Kajian MARDI

Assalamualaikum, harini kiter nak tengok sejauhmana tajam mata korang pasai gambar ni..  Dalam gambar ni apa yang korang nampak hehhe?? Kasi komen sikit muhahahahah

Redha

Sumber: Facebook ^_^

Penantian ku Berakhir

Assalamualaikum, apa khabor semua?? Hahaha harini ada berita gembira buat kiter... Ce teka ce teka.. Apa x tau? Ok lah kiter btau ye.. Setelah berbulan-bulan kiter menunggu tempat untuk praktikal akhirnya Alhamdulillah penantian …

Tamat Sudah!!!!

Assalamualaikum, hari ini tepat pada pukul 11.30 pagi tadi berakhirnya peperiksaan akhir kertas integriti dalam urustadbir negara. Fuhhh!! Lega rasanya tau dan pada hari ini juga tamatlah sudah kiter sebagai pelajar semester akhi…